#mL.C-Walk Posted June 2, 2008 Author Report Share Posted June 2, 2008 Tak nomierinaties es te vnk gribeju uzklausiit jusu bargo kritiku a te sakas ka dazs labs saka salidzinat ar citu stilu un ari vnk dirst bet kur kritika pagaidam no visiem postiem seit kritika bija tikai moby pareji vnk nez Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 kāds tev datoriķu forums, te 80% vispār nejēdz, kā dators darbojas. video es noteikti mājās noskatīšos man dikti interesē Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 #mL v1 http://www.draugiem.lv/video/?2k6io #mL v2 http://www.draugiem.lv/video/?2k7ks Dziesmu es atstāju jo ļoti patīk Nu ko vērtējat bet domāju ka progresēju no pirmā video c-walk kā jau jebkurā dejā galvenais nav ātrums, bet gan ritms. un tas tev dažās vietās pazūd. piestrādā vairāk pie ritma un būs labi. to tev saku no pieredzes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 VIenā video bija mācīts kā atrast ritmu, ķip, kad dziesmā iet clap'i tad ir jābūt The V aizvērtā stājā ( Kā pareizāk pateikt? ) Bet ts noteikti ir atsevišķos gadījumos, jo visās dziesmās nav vienādi tie clap'i. Pēc filmēšanas noskaties 10x lai izanalizētu kļūdas un kur labāk ko iebāst. Parādi kā māki heeltoe, plz. :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
#mL.C-Walk Posted June 2, 2008 Author Report Share Posted June 2, 2008 āā vot tā ir mana lielākā bēda es nevaru saprast taisu snake heeltoe viss okey varu gan ātri gan smuki cenŠos heeltoe ātrums 0 bet kad taisu lēni vsp tizli tādēļ neizmantoju viņu Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 Pirms filmē, patrenējies heeltoe: sākot ļoti lēnām un tā paatrinot tempu! Tā es iemācijos ātri! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 Ne nu nebija jau ne vainas. Bet nu to moonwalku nebuutu licis tavaa vietaa. Ja nemaaki tad neraadi. Iemaacies kaartiigi un tad taisi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 (edited) Apmēram šadi tas jādara. Neskataties uz somiņu daudzumu un neklausieties kas tur fonā skan, man teļuks on bija. Edited June 2, 2008 by quelyd Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 (edited) Tai dancošanai varētu piešķirt kādu latviskāku nosaukumu, teiksim MBDRSS ( man bail dancojot rādīt savu seju ). Vai varbūt crap walk? Edited June 2, 2008 by kRi Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 Tas MBDRSS diezgan atbilstošs nosaukums c-walkam, īstenībā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raprock Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 Viss ko es jums ieteiktu ir kustēties brīvi, nevis kkādus mūnvolkus, tektonikus, sīvolkus. Bez visiem treniņiem jūsu var labāk nomočīt pie jebkuras mūzikas Protams, nekas man pret to visu nav, tikai šitam "cwalkam" vajadzētu piestrādāt vēl kādu mēnesi un tad varbūt (VARBŪT) jau mēģināt likt šeit vidjiku ar jaunajiem mūviem. Tektoniks ir murgs, stāvi uz vietas un gories pa labi, pa kreisi apspīlētās biksēs un lielās botēs (nav obligāti, bet tā ir visiem). ā, un to vidjiku, kur iedevi no youtube ar numb/encore neviens neapdirsīs, jo tie čalīši to lietu diezgan labi pieprot, nevis kā tu (pagaidām) parodē. čill dūds Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 crap walk? a kas vainas sīvolkam? Tas tā vienkārši ir pieņemts un viss, ir jau arī viģiki, kuros cilvēki filmējas pilnā augumā, lai gan tas tāpat neko nemaina, jo skatās jau uz kāju veiklību Link to comment Share on other sites More sharing options...
minds Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 EDIT: shitam chalim arii jus dirstos par dziesmu? es nezinu kapeec bet tam dzekam kustiiba saiet kopaa ar dziesmu =]] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now