SuperRembo Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 Veletos uzzinat + - mana gadijuma vairak bus tolka vai nea. Tatad sistema 2gb+ 2gb kurus xp vel neizmanto= vista bus veseli 4 izmantojami. CPU 2.5 dual core itka normals del vista Video x1900 xtx512 domaju pavilks. Vienigais kas mani interese ko es izmantosu tas ir, lielai video kolekcijai tf2 coreli, photoshop, nets, un citas speles ka wow la2. Vai bus man iespejams so visu istenot bez problemam uz vista, jo dzirdeju ka ta ar spelem gluko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
htrc Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 (edited) Pareizi esi dzirdējis vista diezgan slikti atbalsta spēles.Bet vari jav mēģinat. wow , cs ,tf2 iet uz vistas ,bet par pārējam spēlēm nezinu , pfotoshops ari iet nets ari normāli strādā. Edited May 30, 2008 by htrc Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted May 30, 2008 Author Report Share Posted May 30, 2008 Nu vista domats vairak + - likt jo vasara iespejams dx 10 karti iegadasos un vajdzes kadu 1-2 speles paluret kuras atbalsta to jauno zveru dx10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 Vista neatbalsta 4gb RAM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 64-bit operētājsistēmas atbalsta 4gb ramu. Cik dzirdēju no normāliem lietotājiem, ar 64-bitu Vistu problēmu nav. Pats lietoju 32bitu Vistu, nesūdzos, patīk un ar spēlēm nekas man nav gļukojis. Un zem Vistas ir ļoti viegli dzīvot ar limited usera tiesībām, daudz vieglāk nekā ar XP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 Bļe, vot apdirsos. Čista, škita, ka pat 64-bit versija tik 3.5gb atpazīst. Izrādās, ka pāri 8iem, forši, forši. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 Vienīgais, kas pagaidām (man) neiet no visām progām ir Sony video vegas, bet kopumā, ja kompis velk, tad vistai nav ne vainas. Brīžiem krīt uz nerviem, ka viņa vislaik pārprsa vai tu to gribi, vai tu to vēlies, atļauj to...zvani 909... Galu galā XP āpat izmirst, Maiks teica, ka rūpēsies par XP līdz 2013 gadam, bet bieļauju domu, ka kāds ķēms sēdēs ofisā un vienkārši blenzīs monī. 3 paka arī, ja nemaldos, iznākusi, tākā api vairs īsti nebūs, tāpat nāksies pāriet, ar laiku, uz vistu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
van Helden Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 ja ir uzlikta SP1 - vajadzeetu gan atbalstiit un raadiit... Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted May 31, 2008 Report Share Posted May 31, 2008 nezinu gan, man liekas tieši otrādāk Vista prasa atļauju bezmazvai pie jebkura exe faila, vai pat vissīkākā mēsla instalēšanā, bet XP to dara reti, pat ļoti reti Jā, un vēl- ja kompim rams ir >2gb, tad ar vistu būtībā nebūs nekādas problēmas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted May 31, 2008 Report Share Posted May 31, 2008 Brīžiem krīt uz nerviem, ka viņa vislaik pārprsa vai tu to gribi, vai tu to vēlies, atļauj to...zvani 909... Galu galā XP āpat izmirst, Maiks teica, ka rūpēsies par XP līdz 2013 gadam, bet bieļauju domu, ka kāds ķēms sēdēs ofisā un vienkārši blenzīs monī. 3 paka arī, ja nemaldos, iznākusi, tākā api vairs īsti nebūs, tāpat nāksies pāriet, ar laiku, uz vistu. a, man gan vegas iet uz vistas, vienkārši vajag viņu startēt As Administrator Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted May 31, 2008 Report Share Posted May 31, 2008 Esmu testējis portabļus ar vistu, konfigs jamiem bija normāls. Taisnība jau vien ir tam teicienam, ka Vista ir putns, kas nekad nelidos.. Es personīgi neiesaku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.em^ Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 Lietoju Vistu apmēram 9. mēnešus un esmu vairāk kā apmierināts, iet visas spēles ko līdz šim esmu instalējis, kā arī visas programmas ko lietoju pirmstam uz xp, izņemot RegCleaners dažkārt nogļuko, bet ar to var izdzīvot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted June 2, 2008 Author Report Share Posted June 2, 2008 Tad kadu vistu jus vislabak iesakat likt, vista ultimate ( 32 64 bitu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted June 8, 2008 Author Report Share Posted June 8, 2008 Vel visu neizstesteju, ko izmantoju parasti ikdiena, bet pagaidam VISTA lido salidzinot ar XP. Vai ari varbut tapec ka tagad kompis var uz visiem 100% stradat ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now