9100646 Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 (edited) Man ir problema ar Video karti vai arii ar video kartes draiveri . Lietoju GeForce 8500 GT , paarakstiju Windows un viss sakaas . Kaa ierakstu GeForce 8500 GT Draiveri taa peec kada mirkla ekraans sastingst un peec tam vins apstaajas visu laiku uz Windows XP Loadinga . Bet ieejot caur Safe mode izdzeeshot araa Draiveri , es atkal varu iejiet ieksaa normali . Pashi ziniet bez Video Kartes draivera neko neizdariisi kaa tikai paseedet netaa vares Un gribu luugt jums paliidziibu ko man dariit ? Meginaju parakstiit Windows 5 reizes , Divreiz liku Windows Vista , peec tam XP Home eddition un tad XP Proffesional :/ Bet vienalga taa pati probleema Varbuut vaina vareetu buut GeForce 8500 GT Video kartee? Bet pirms tam viss gaaja normaali , kaa nepaarakstiiju Windows . Edited May 30, 2008 by 9100646 Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 man bija šitāds pats gļuks, kad es nopirku 8800gtx karti... nākamajā dienā uz garantiju apmainīja pret citu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
9100646 Posted May 30, 2008 Author Report Share Posted May 30, 2008 Skaidrs , bet es kompi pirku Olimpia , aizmirsu kaa to veikalu sauc Vins tika sleegts Bet vaitad vinji man mainiis VideoKarti , tad sanaak , ka man jaaved Viss Kompis uz turieni jo virsuu ir Blombe :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 Nekādas blombes nedrīkst likt uz kompjiem. Grantija ir katrai detaļai atsevišķi, nevis kompim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 Nu ja tev ir garantija, tad meklē rokā to veikalu. Moš tā bija filiāle ko aizvēra. Skaties savā garantijas talonā kontakttelefonus utt... Un vispār, vajag datorus pirkt no uzticamiem cilvēkiem/veikaliem. Man teiksim nekad nav bijušas problēmas ar garantijām palietoju 4 mēnešus 8800gtx, kaut kā nepatika ka kompis reizēm karās, aizveidu uz garantiju un man nomainīja uz HD3870X2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
9100646 Posted May 30, 2008 Author Report Share Posted May 30, 2008 Bet sanaak , ka tas ir vieniigais izskaidrojums kapeec man Ekraans apstaajas ? Tas ka video karte sapista ? Nu labi , garantija man veel 3 Gadi ir kompim . Labi thx par ieteikumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 nu nez, es īpaši nemeklēju vainu... pamēģināju, negāja, vedu uz garantiju... nav ko pisties, ja neiet, tad lai vainu meklē veikals, kas karti pārdeva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now