nX.` Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 Ojj Paldies par šo topiku! Es tagad atcerējos kā tevi kaut kad sen viens admins most wanted serverī nobannoja tad tu vēl laikam ar aim`u naglajā bliezi un pēc tam dirsi visiem virsū...a tagad tāds pohujists kā pieķēra Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 Pirms kāda laika esmu ar viņu kopā gaterus spēlējis. Bija tīrs. Laikam urlas no fakinā gotgame ietekmējušas Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 (edited) comon! man arī brīziem gribas uzchiitot kaadaa botu serverii , jo vnk zb viens un taspats , bet nevaru - stiims nevajadzēja vinam steam pārdot Edited May 26, 2008 by lazda2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 (edited) noskatijos reaalo muviku.. viens shaaviens caur sienu ar skautu(i to noteikti nahaljavu, otram uz 1sekundes simtadalju virsuu pircels - teemeejam virsuu).. Kur ar awp naaca ct, pa rampu, (varu dereet rounda saakumaa vai rounda beigaas ka sedz peedeejos spotus) dzheks aizskrien aatraak un gaida, ka kaads naaks par standarta vietu.. noshauj, uzmet HE(domaaju nochekoja vai arii lai miikstie nelien) Pie B bumbas paskatijaas vai kaada zhurka nezhurko pa kreisi - WH(jajajaja) iznaakot no C spota CT saaka shaut pirmie - logjiski tu jau zini apmeeram kur teemeet.. edited: peedejie kadri movika - vispaar nekomenteeshu edited2: Cik kura ir likt movikus iekshaa bez skanjas, tad jau var buut bloodlords nepaartraukti ar kodiem speeelee? Edited May 26, 2008 by Teddy Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 Tagad vispar, gadus 3 nav pc citi. Var jau but kad kaut kur kadu dienu esmu netisam kaut ko novilcis, bet stipri saubos.. sausage chiitojas? mans braalis vish ir.. blja pikaushu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kz. Posted May 26, 2008 Author Report Share Posted May 26, 2008 Viena piecera pa visiem izmetaja. redzi? pats atzinās! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 Es ar gribu tagad būt tik populārs, kam ani katrā forumā raksta un piedirš 6 lapas!!!1111 Jāiet pačītot!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 Varbūt atgriežamies pie pārbaudītām tradīcijām - nolinčojam čīterus??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natijs+ Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 Da te viss sk ko te vel vairs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 moš ingame soundu ielikt vajag? Teddy, vovo tad sanāk kad es ieslēdzu [], ieslēdzu demo, un taisu mūviju, par Teddy Un visi ticēs, kad ir čīti, nezinu man neticās, kad NoViJ`s varētu spēlēt ar []. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoY` Posted May 27, 2008 Report Share Posted May 27, 2008 jāpēc nevar ciet ja viss noskaidrots? Katram nervi var neizturēt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kz. Posted May 28, 2008 Author Report Share Posted May 28, 2008 ok viss noskaidrots un pietiek to NoViJaS ok TC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now