Kefiirs666 Posted May 23, 2008 Report Share Posted May 23, 2008 Hmm...tā kā savam serverim esmu jau licis daudz pluginus, kuri der uz 1.80 versijas, man un arī daudziem citiem ļoti patiktu, ja RHLG arī būtu uz 1.80 versijas! Tā negribēju pāriet, bet tas jaunais ATAC tā paņēma mani uz pakaļas! Shine - es zinu, ka tu esi ūbergekss un tu vari izdarīt visu, protams, es arī varētu, bet man nav *.sma faila Un te jau daži lielijās, ka palaiduši uz 1.8 versijas Ja kāds var, tad izpalīdzat citiem - uztaisat, lai iet uz v1.8 + Par AmxBaniem uz 1.80 ----- Varbūt kādam šis noderēs (iemetīšu pēc 3 dienām), karoči uz AMXX 1.80 AmxBan'iem ir viens gļuks, viss strādā perfekti bet AmxBani piedirš servera konsoli, uzrādot amxbanu lietotājvārdus, paroles u.t.t ----> ES TEICU SERVERA CONSOLI Tā kā var nemīzt ka kāds nūbiņš spēles laikā atvērs savu NON-STEAM CS konsoli un visu redzēs - TĀ NAV! Es tur nedaudz pielaboju, ķeburi būs, bet nebūs viss svarīgais, cerams, ka vispār tie krabji no AmxBaniem sataisīs uz 1.80 versiju! P.S Jāiet bļaustīties uz ŠEJIENI! Ok, cerams, ka kāds mani saprata un kāds arī kaut ko izdarīs! GL Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted May 23, 2008 Report Share Posted May 23, 2008 Iisteniiba.. nesapratu XD. Btw: uubergekss? Pff... es tikai amxx varteikt paarvaldu... Tas, ka esmu viens no dazhiem.. nenoziime ka mani jasauc tik Lielaa vaardaa... Liidz tam man veel taalu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted May 23, 2008 Report Share Posted May 23, 2008 nezinu, ko tu ar to gribeji pateikt, bet man uz 1.80 rhgl iet kā pa sviestu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kefiirs666 Posted May 24, 2008 Author Report Share Posted May 24, 2008 Omfg, negribi atsūtīt? Man itkā uzrādas, ka viņš iet, bet viņš NEexec *.cfg, tādā veidā nepārbaudot čītus! Es GRIBU TAVU HLGUARD!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 ak shausmas saliec lai autoexec'o cfg vai ari uztaisi ja tadi nav Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miezis Posted May 25, 2008 Report Share Posted May 25, 2008 http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=27800 man laikam tada pati problēma, jo arī lietoju 1.80 versiju, arī viss darbotos, tikai klientam neskenē cfg failus... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now