SuperRembo Posted May 23, 2008 Report Share Posted May 23, 2008 Varat palidzet atrast visas serijas vai paketi LV RU valoda 1 un 2 serija ira man jau LV Knight.Rider Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted May 23, 2008 Report Share Posted May 23, 2008 Sēžu uz poda, rokās man ir portatīvais par 6000ls, kuru man nopirka tētis ar mammu. Radās jautājums - no kuras puses slaucīt dirsu ? No augšas uz apakšu vai vice versa ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 23, 2008 Report Share Posted May 23, 2008 Radās jautājums - no kuras puses slaucīt dirsu ? No augšas uz apakšu vai vice versa ? :pizdiblee: :superlol: SUper Rambo,tu domā vecās vai jaunās serijas?Nu tjipa vecās ar to Deividu hasselhofu no Baywatch,galvenajaas lomaas,kaa MAIKLS+KIT= NIGHT RIDER Jeb jaunaas,kur taaa Hasselhofa deels tjipa tagad dzenaas tos gangsterus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted May 23, 2008 Report Share Posted May 23, 2008 :pizdiblee: :superlol: SUper Rambo,tu domā vecās vai jaunās serijas?Nu tjipa vecās ar to Deividu hasselhofu no Baywatch,galvenajaas lomaas,kaa MAIKLS+KIT= NIGHT RIDER Jeb jaunaas,kur taaa Hasselhofa deels tjipa tagad dzenaas tos gangsterus parādi, kur ir vispār informācija par jaunu knight rider? Pirmo reizi dzirdu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 23, 2008 Report Share Posted May 23, 2008 Nu tu nu gana neesi lietas kursaa http://www.imdb.com/title/tt1114258/ Re ku bija pilmetrāžas filma un tjipa seriāls arī ir sācies,nēēsmu vēl tikai meklējis Tiri taa neko jaunais vāģītis Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted May 23, 2008 Author Report Share Posted May 23, 2008 Ne sis jaunais negaja pagaidam pie sirds. Es domaju vecas serijas jo agrak patika skatities tikai visu neredzeju, tapec velos sobrid to atstradat ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
baarbijvecis Posted May 23, 2008 Report Share Posted May 23, 2008 ehh, man ar šitais savā laikā patika ir diskos sarakstītas sērijas ja ne visas, tad tuvu tam latviski 99.999% nekur nedabūsi, angliski gan vajadzētu šur tur būt kādreiz pat tepat latvju bāleliņi BT izplatīja a tā - piratebay, mininova, emule tīkls... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now