snake5 Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 http://yy.lv/download.php?f=132765 nezinu, ko par to teikt, mans pirmais video edits uz Sony Vegas 5.0.. lieku šeit, lai uzzinātu jūsu domas par šo, khm, "meistardarbu" - kā ar efektiem, kas vēl jāmācās, etc. nezinu, vai CS video kādreiz veidošu, jo pie labiem fragiem netieku, bet, ideju ir daudz, varbūt kādreiz kautko foršu uzveidošu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 hud remūvers. P.S. atklāj noslēpumu. Uz kādas mini rezolūcijas tu renderēji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
snake5 Posted May 22, 2008 Author Report Share Posted May 22, 2008 o jā es hud neņēmu nost, kad atcerējos par to, bija slinkums otrreiz izvilkt video.. es renderēju uz 320x240 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 iesaku izmantot 800x600 vai 1024x768 un nelikt visam video to bluru virsū Link to comment Share on other sites More sharing options...
snake5 Posted May 22, 2008 Author Report Share Posted May 22, 2008 ok tā vietā es gan lietoju Glow Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 "meistardarbu" - kā ar efektiem, kas vēl jāmācās, etc. Piedod, bet es patiešām nesaprotu ar kuru galu tu domāji, kad izdomāji te ielikt savu video. Nu kāda no viņa jēga? Vēlies uzzināt mūsu domas par šo khm? Vienīgais, kas tur bija daudz maz sakarīgs bija mūzikas izvēle, tas arī viss. Tas, ka tu māki atvērt Vegas'u, ielikt tur savu kastu šaušanu un nospiest pogu 'RENDER' nenozīmē, ka tu esi apguvis šo programmu, esi nenormāli kruts moviemeikers, esi izveidojis kaut ko radošu un visiem tas tagad interesēs. Vai nu cītīgi lasi tutorialus un mācies, vai arī aizmirsti par to visu. Nekas pats no sevis nenotiek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snake5 Posted May 23, 2008 Author Report Share Posted May 23, 2008 Tas, ka tu māki atvērt Vegas'u, ielikt tur savu kastu šaušanu un nospiest pogu 'RENDER' nenozīmē, ka tu esi apguvis šo programmu, esi nenormāli kruts moviemeikers, esi izveidojis kaut ko radošu un visiem tas tagad interesēs. Nu tieši tā! Tāpēc es klāt piemetu vēl dažus efektus, par kuru labumu arī jautāju Turpat pieliku roku arī pie t.s. Green Screen, iedvesmojoties no nesen šeit ieliktā video. Otra topika jēga - atrast cilvēkus, kuriem šādi tādi fragu demfaili mētājas, tutoriālus varu izskatīt un varu neizskatīt, ar iemācīšanos problēmu nav Nu ja nevienam nebūs, varu vienīgi par sevi likt.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snake5 Posted May 23, 2008 Author Report Share Posted May 23, 2008 ir otrs video, tas vairāk politiskais fun, jeb "kā latvieši naudu tērē" http://content5-foto.inbox.lv/albums/s/sna...ap_/spender.wmv //WMV http://foto.inbox.lv/snake5/_crap_/spender.wmv //FLV Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now