Jump to content
GIGN Forum

Recommended Posts

Ja bet ir tada problema ka es uzlieku vissu salieku bet vins neatrod :(

konsole :

L 05/22/2008 - 23:02:56: [amxbans.amxx] [Amxbans] Query statement:

L 05/22/2008 - 23:02:58: [amxbans.amxx] [Amxbans] Connection failed!

L 05/22/2008 - 23:02:58: [amxbans.amxx] [Amxbans] Threaded query error, location: 5

L 05/22/2008 - 23:02:58: [amxbans.amxx] [Amxbans] Message: Can't connect to MySQL server on 'sql2.freehostia.com' (10061) (2003)

Da bļjē aizmirsti, man uz tā freehostia vienreiz stāvēja tā mysql datubāze, tad vel serverī bija tāds plugins, kas nepārtraukti pārbauda vai spēlētājs ir admins, un tad katru 5kto sek, nereāli ielagoja, jo serveris kontektējās tajai tālajai, lagainajai datubāzei! Būtībā, var pameiģināt uz kkādu latviešu hostingu, skaties pats! Bet nu to ka uz freehostia var tas ir 100%!!! Tākā skaties pats, būtībā uz jebkura var, tikkai jāsaliek pareizie mysql servera dati!

nesanak tapec ka hosteri uz sava servera tur atvertu tikai 80 portu (cik sito ilgi vares visiem skaidrot), uz maksas hostinga gan jau var sarunat :peace:

ja kads par tiem portiem neko nesaprot-lai varetu nolasit datus no servera vajag kadu citu brivu portu(iznemot 80)

Edited by Whiplasher

a ko isti tu mekle ?? kur var hostet?? es pats ilgi vairs neesmu taisijis webus bet cik atceros tas hosts ir jaliek caur pasu Webu savejo piemeram tev hosts ir ar .lv nu vareja uzlikt otram .lv/bans

Edited by DIKI

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...