worm Posted May 31, 2008 Report Share Posted May 31, 2008 gribētos jau braukt, bet mana kāja man ļauj izvēlēties tikai kempera variantu bet tas sūkā, nekāda adrenalīna... Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted May 31, 2008 Report Share Posted May 31, 2008 bet tas sūkā, nekāda adrenalīna... varat izspēlēt Protect the VIP režīmu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted June 1, 2008 Author Report Share Posted June 1, 2008 Arii ir variants Nu ja tautas nesarosisies naksies atlikt uz citu reizi.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted June 1, 2008 Report Share Posted June 1, 2008 bencik shodien aizsuutiishu naudu Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted June 6, 2008 Author Report Share Posted June 6, 2008 Karoch zinju deveji utt, dod aatri zinju jo es 1dien zvanu un atcelju pierezervetos datumus Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 es obligāti būšu! Varbūt kopā ar draudzeni- viņa arī grib šaudīties, bet viņa tik ātri nevar tikt, jo galu galā 5diena ir darba diena... Worm ja jau Esītī varēji padejot, tad cīnīties par savu dzīvību peintbolā arī varēsi! Pie tam kemperi arī ir vajadzīgi!!! Padomā... Kādam ir brībvas vietas mašīnā? Man ar to ir problēma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 nu davai džeki ko visi guļ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted June 6, 2008 Author Report Share Posted June 6, 2008 Paaaris cilveekiem maukt isti nav jeega, vajag vismaz 10 cilveekus, ja gign nesavaksies naksies man pa saviem galiem mekleet tautu, jo pashaudiities gribaas Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted June 6, 2008 Author Report Share Posted June 6, 2008 Nu tur vienmeer var kaut ko sazimeet Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 un tas sauksies paintball with da gign? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 nē, tas sauksies, uzspēlējam bumbiņas. p.s. benār guļ man aiz muguras, vieglā reibonī. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 bljin bencik, es neesmu ipashi kustigaks par wormu.. dzivojos ar samzegjitu kaju un krukji paduse... laikam tomer es atkriitu Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted June 8, 2008 Author Report Share Posted June 8, 2008 Aij chali, laikam naaksies datumus atcelt, nekas gan jau veel kaut kad kaut ko sabidisim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 es buutu ar mieru juulijaa uzspeeleet, gribas jau krishinjam vel paaris reizes ieshaut shomeenes lielaakai daljai eksaameni + liigo, kas izdara diezgan saapiigu sitienu pa kabatu.. + juulijaa vareeshu pakjer rusty, cipruss un vel kaadu mashiinaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 davai, tad citu dienu. btw paldies lāčuk pa rezērvēto vietu :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 NU laikam tad japarcelj gan.. Katra zinja Liels liels paldies bencikam par veltito laiku un puuleem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted June 9, 2008 Author Report Share Posted June 9, 2008 Nauda, lai paliek pie maniim, uz nakamo reizi nebuus jamaksaa Redzees ja jau visi te taa runaa par juliju varbuut kaut kas jasazimee, juulijs gan viss ir aizsists baigi, bet kaut ko domasim Pagaidaam Peace ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 (edited) eh. ko es bez tevis darītu ? pa naudu : sure. lai paliek. Edited June 9, 2008 by rusty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now