nX.` Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 Tātad šodien sākās problēmas ar rūteri! Problēma ir tāda ka tad kad man ir pieslēgts rūteris internets strādā tikai portatīvajam pc tb tam pc kurš uztver to bezvadu netu bet kompim pie kura pieslēgts rūteris ar modēmu nets nestrādā toties tad kad nets ir vienkārši pieslēgts caur modēmu (bez rūtera) tad parastajam kompim nets strādā perfekti.... Šhito černi var kaut kā izlabot? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 Restartēji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sulik Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 Vai arī mēģināji pārbaudīt vai vads no routera līdz datoram nav bojāts vai nav crossover. Pamēģini dabūt internetu portatīvajā caur vadu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nX.` Posted May 19, 2008 Author Report Share Posted May 19, 2008 Rūteri jau vairākas reizes esmu restarējis - nelīdz Vadi arī tika nomainīti - nekas nelīdzēja Link to comment Share on other sites More sharing options...
sulik Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 Nu a bet portatīvais dabū internetu caur vadu? Jeb arī portatīvajam pieslēdzot netu caur vadu un atslēdzot wireless interneta nav? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nX.` Posted May 19, 2008 Author Report Share Posted May 19, 2008 (edited) Portatīvajam nets strādā divos gadijumos: 1. Ja ir pieslēgts rūteris pie parastā kompja - var pieslēgties caur wireless toties tad i-neta nav parastajam kompim 2. Ja pie portatīvā tiek pieslēgts modēms (nu caur vadu) - strādā ar izslēgtu wireless Parastajam kompim nets pašlaik strādā tikai vienā gadijumā: -Ja kompis ir pieslēgts tieši pie modēma bez rūtera. Ar pieslēgtu rūteri neta nav Edited May 19, 2008 by nX.` Link to comment Share on other sites More sharing options...
nom3ew Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 Ieej rūterī uz paskaties kādas cfg saliktas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snaikers Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 cik sapratu tev strādā tikai 1 datoram ? diviem nestrādā ? -Ja kompis ir pieslēgts tieši pie modēma bez rūtera. Ar pieslēgtu rūteri neta nav konfigurācija, , tad kad kompi pieslēdz pie routera, izņem kompim IPS parametrus un uzliec DHCP Link to comment Share on other sites More sharing options...
nX.` Posted May 21, 2008 Author Report Share Posted May 21, 2008 (edited) konfigurācija, , tad kad kompi pieslēdz pie routera, izņem kompim IPS parametrus un uzliec DHCP Un tagad lūdzu paskaidro šito visu `noobu` valodā jo no tā ko tu uzrakstīji es pat pusi nesapratu...jeb paskaidro man kas īsti ir IPS un DHCP?! No šīm lietām vispār diezgan maz saprotu =/ [*] Vēl viena lieta ko tagad ievēroju: tā rūtera adrese kur ir visi tie iestatījumi instalācijas u.c. nestrādā.... EDIT: Tā adresse bija http://192.168.0.1 | D-Link rūteris (DL-524) Edited May 21, 2008 by nX.` Link to comment Share on other sites More sharing options...
snaikers Posted May 21, 2008 Report Share Posted May 21, 2008 man arī ir d-link !! bet 604 IPS - Interneta Pakalpojuma Sniedzējs DHCP - Dynamic Host Configuration Protocol, ir protokols, kuru lieto lai automātiski iedalītu TCP/IP uzstādījumus tīkla datoriem. Start/Settings/Control Panel/Network Connections ->Proporties -> Internet Protocol TCP/IP proporties Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted May 21, 2008 Report Share Posted May 21, 2008 Ja pameklējās googlee, tad var secināt, ka neesi vienīgais, kuram ir tādas problēmas ar šo modeli. Īsti risinājumu nekur neatradu. Viens minēja kaut ko par updeitu. Droši vien, ka rūteri firmvāres updeitu, īsti neatceros. Un defaultā nāk http://192.168.1.1/ Snaikers : nelieto nekad pārtulkotus saīsinājumus. ISP - Internet Service Provider. Kapēc Tu netulko DHCP ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nX.` Posted May 21, 2008 Author Report Share Posted May 21, 2008 http://192.168.1.1 šis arī nestrādā....un caur to instalācijas disku kas gaja līdzi arī neko nevar izdarīt.... Runājot par to kur jāiet iekš proporties tad man jau tur viss ir uzlikts lai būtu automātiski... =/ Labi būs kaut kas jāpameklē par to firmvāres updeitu varbūt kaut kas arī izdosies =/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nX.` Posted May 22, 2008 Author Report Share Posted May 22, 2008 Tātad es tiko novilku firmwares updeitu bet man nav pilnīgi nekādas sajēgas ko ar viņu darīt un kur likt varbūt kāds var pateikt ko ar to failu ir jādara? Link to comment Share on other sites More sharing options...
snaikers Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 omg klausi tālāk to noreku un neko nedabūsi gatavu, ko viņš tik šajā forumā dara , lieto gūgli un izlasa pirmos linkus un te posto. defa adrese http://192.168.0.1 šim rūterim, jo pašam tāds mājās. tev gadījumā service DHCP nav uzlikts disable ? start -> run -> ipconfig /all iemet to kas tev tur ir rakstīts Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now