Don Bass Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 Vai latvijaa Salvija ir legaala? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 use this shit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Airedium Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 nelegāls! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Bass Posted May 16, 2008 Author Report Share Posted May 16, 2008 (edited) jabrauc iepirkt seklinjas Edited May 16, 2008 by Don Bass Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 salvija nekur nav minēta pie nelegāliem augiem vai vielām, tā kā secini pats Link to comment Share on other sites More sharing options...
l33t Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 isti neiebraucu - no sakuma rakstits ka ir nelegals,a beigaas saka ka latvijaa vel nav aizliegts - lai gatavo kraajumus. liekas ka dzeks so high kad rakstiija to rakstinju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 Salvija ir legāla, jo tai nevar pierādīt sekas, kas notiek to lietojot... Kr4 vienīgā legālā narkotika... Cik es zinu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 legāla bet pirms tu domā to lietot, iečeko jūtūba "salvia trip". paskaties, kas tur īsti notiekas, kad paķer dūmu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Bass Posted May 16, 2008 Author Report Share Posted May 16, 2008 (edited) bet pirms tu domā to lietot, iečeko jūtūba "salvia trip". paskaties, kas tur īsti notiekas, kad paķer dūmu Video esmu skatijies, un tieshi tas mani pievilinaja. Legals veids kaa apsisties Varbut ir iespejams kautkur nopirkt jau gatavu mantu? Kads nezin? Vai varbut kads darznieks var padalities? Edited May 16, 2008 by Don Bass Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 hahahaha Eij Don Boss,kas būsi izaudzējis un izžāvējis,tad uztin man arī 1nu cīgārīti,-paņemšu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 (edited) Atceros, ka mans draugs 1reiz to pīpēja, tad efekts uz pāris minūtēm bija vienkārši graujošs.... Viņš vārtījās pa zemi, kko brēca/rēca utt.... Bet tas ātri pazuda, tikai pēc viņa teiktā sapratu, ka galva turpināja griezties pēc tam kādu laiciņu... Edited May 16, 2008 by Kiwix Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 Da uzpīpā zālīti un būs okej priekš tevis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 (ja man to teici) Nepīpēju Negribas nemaz sākt ne cigaretes, ne ko "smagāku" Vienīgais mīnuss, ka pasīvi smēķēju 9 gadus... Tā ka paša plaušas nav nemaz diez ko tīras.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Bass Posted May 16, 2008 Author Report Share Posted May 16, 2008 Zaale ir laba, bet baigi sit pa kabatu.. Un gribas pamegjinat kautko jaunu, legalu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hiid.E Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 ūūūū ... tagad mājās arī es varēšu tēlot botāniķi Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 Da kas tur dārgs? 2,5Ls 3reizēm 1nam pietiek,lai būtu labs efekts!Okej ja gribi zajebeno efektu ar 2,5Ls pietieks 2vām reizēm!tas sanāk gandrīz tas pats kas 2cigarešu paciņas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Bass Posted May 16, 2008 Author Report Share Posted May 16, 2008 nuu man agrak aizgaja 10ls diena.. tagad jau mazliet mazak pipeju Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 lol, tu 1g dienā kuriji? es viendien uztaisiju tādu ballīti, paņēmu grameli un pīpēju visu dienu. teikšu, ka pietika atliektiem galiem, un pat 2iem. neticas, ka tu dienā viens gramu bombī cauri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_nigga* Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 iedzer labāk salviju tēju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Bass Posted May 16, 2008 Author Report Share Posted May 16, 2008 es viendien uztaisiju tādu ballīti, paņēmu grameli un pīpēju visu dienu. teikšu, ka pietika atliektiem galiem, un pat 2iem. neticas, ka tu dienā viens gramu bombī cauri. saproti, jo biezhak pipe, jo vairak vajag Link to comment Share on other sites More sharing options...
mephisto Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 es viendien uztaisiju tādu ballīti, paņēmu grameli un pīpēju visu dienu. teikšu, ka pietika atliektiem galiem, un pat 2iem. neticas, ka tu dienā viens gramu bombī cauri. Pie šitā tak pierod. Man ir paziņa, kurš (nepārspīlējot) nedēļa izvelk ~10g. Vienkārši bieži pīpējot, organisms pierod pie tā šita. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 Gandrīz 300-400ls uz zāli??? Bisk unreāli, bet lai jau tā būtu.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 Zinu džeku, kurš gandrīz pusi algas nokūpina šitā gaisā. Bet par godu tam, ka tas tomēr ir pasālīti, pievērsās kaut kādai specifiskai botānikas nozarei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mephisto Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 Tiešām nemācēšu pateikt, kur viņš to mantu rauj, bet nu tā tas ir - gribi tici, gribi nē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Bass Posted May 17, 2008 Author Report Share Posted May 17, 2008 up Nu ka tad bus, ir gigna kads darznieks vai man uz cenu klubu bus jamauc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now