macho Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 Es te ik pa brīdim mēdzu uzspēlēt audiosurfu. Galīgi neesmu nekāds māsters, taču šad tad man un Jurko sanāk kopā labi nospēlēt. Bet ir viens īpašs gadījums - http://bildes.gign.lv/upload/pics/img_1210947899_0.jpg - šis gadījums - kādā faking veidā mēs elitē tur dabūjām 38k punktus man nav ne jausmas - es tikko nobraucu gandrīz perfekti un dabūju nepilnus 20k. Tur dabūt 38 ir vienkārši NEREĀLI vienam. Ja nu kādam ir šī dziesma uz kompja un arī Audiosurf - iemēģiniet un jūs sapratīsiet kāpēc šis rezultāts ir nereāls. Neko īpašu mēs ar Jurko tai braucienā neizdarījām, vismaz neko neatceros tādu, bet nu rezultāts ir monstrīgs Link to comment Share on other sites More sharing options...
nX.` Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 Parcik esmu nereāli slinks un man nav nekādas velmes vilkt jaunas spēlēs + vēl viņas instelēt tad vai kāds varētu uzrakstīt īsi un konkrēti kas tajā audiosurf vispār ir jādara? Pavisam feini būtu kāds video + apraksts varbūt tad pārvarēšu slinkumu un novilkšu to spēlīti Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 Jā pievienojos nX.` gribētos zināt,kas tieši tur jādara īsti,lai būtu interese vilkt nost Link to comment Share on other sites More sharing options...
revoked Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 Nu, ja pareizi atminos, tad bija jāieslēdz proga, jāizvēlas dziesma un tad itkā dziesmas ritmā jābraukā ar mašīnīti un bija jāvāc kkādi kluči. Īsti neatceros, bet nu bija interesanti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mephisto Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 (edited) ok, lūdzu izdzēsiet šo postu! Edited May 16, 2008 by mephisto Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 Atgādināšu par tādu Youtube, kurā tiek ielikti arī spēles gameplay'i. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 18, 2008 Author Report Share Posted May 18, 2008 depresīvi sūdīgs viģiks - http://www.youtube.com/watch?v=2EsVyEnhxWY - daudz labāks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now