traktorists^ Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 ... un, diez kurā valstī tad cērt tās rokas nost, lol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 Latīņamerikā un Āfrikā. Valstis precīzi gan nepateikšu. Tur tak dažās vietās vēl ir akmens laikmets, tā ka nav ko brīnīties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chiky Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 Sītas manu prat ir vel nieks ieej www.snuffx.com un paskaties uz tiem spihopatiem kas vnk tevi panem ievelk maza škersielinja iedod pa ibalu un bez nekaada iemesla tev panem dzivam esot galvu ar kabatas naziiti griez nost tas ir vnk slimi !!! Bet šaavai taa viņs atņema otram cilvēkam dzīviubu un pats tikai atsēedēs 10 gadus... Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 tikai 10 gadus! lol! Zini, es sāktu domāt par savas galvas griešanu nost kaut vai ar tējkaroti jau pēc 1na mēneša LV cietumā! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 ir ir dzirdēts par krutiem mentiem, kam patīk padauzīt citus. bet nu tas jau ir atkarīgs no viņu tiesiskās apziņas, kuras mūsu policijas darbiniekiem nav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FraGment Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 Ogrish'ā šitādus video ar galvu graizīšanām esmu atskatijies, bet latvijā tas ir kas jauns. Da par bankas aplaupīšanu iedotu vairāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 Pedaalis 4 sienas dziivo. cash^ atbildeja uz tavu jautajumu... Neesi redzejis video kur sikajam par zadziibu parbrauc ar mashinu pari rokai? Tak visadi ir... salauz, nocert, nocert pirkstus u.t.t Link to comment Share on other sites More sharing options...
SchWarZ ;) Posted May 13, 2008 Author Report Share Posted May 13, 2008 Tie 10 gadi, es rekinaju ja piespriestu to mazako, gan jau ka bus kadi 20, cerams! Link to comment Share on other sites More sharing options...
duplets Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 Bet šaavai taa viņs atņema otram cilvēkam dzīviubu un pats tikai atsēedēs 10 gadus... Vot naxuij tev vajadzēja ievietot to mēslu bļē naxuij, no šitādiem izdimteņu video, tikai rodas viņu tālākie aizsācēji, nu mēsls totāls, vispār nesaprotu kāpēc, iegāju un nostijos pirmo video, kas trāpījas, nu tiešām man būs kkāda psihiska trauma, bļēd idiot naxuij! Kāpēc vsp šitāds saits pastāv? Galvā pilna ir tā sūda video kadriem, nesaprotu tādus, kas te teica, "es bļē šitos esmu atsatijies, oij tas tač nekas"... psc! Tiešām neiesaku nevienam apmeklēt šāda veida mājaslapas, lai arī kāda ieinteresētībā rastos! Labāk tiešām nezināt, kas citur pasaulē notiek! Palūgšu administrātoriem editēt chiky postu!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 ai morgue666 totals fake tur gan jau ari... kaut ari neesmu iegajis tur Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 (edited) duplets, ir pieprasījums - ir piedāvājums! Ja neviens neapmeklētu tādas adreses, tad viņas nepastāvētu. Visi šitie crazy video nav pamats, bet pamudinājums cilvēkiem darīt stulbas lietas. Ja tev ar galvu viss OK, tad pēc šāda video noskatīšanās tu neiesi citiem griezt galvas nost ar Šveices armijas nazi. Edited May 13, 2008 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fruktainais Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 Zini, es sāktu domāt par savas galvas griešanu nost kaut vai ar tējkaroti jau pēc 1na mēneša LV cietumā! Beefs Labāk nogriez krāniņu, un pēc tam galvu!Un tad kad esi to izdarījis stāsti mums kā tas bija! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 Un ja nogriezto krāniņu iebāz rīklē (nu, kad nogriež galvu, tad tur ir divi caurumi - viens ēdienam un otrs gaisam), tad tu izskatītos pēc pimpja galvas! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 Jā šito dzirdēju pa TV,kas tāds jau arī katru dienu negadās!Bet piemēram pagājušo gad,tak pa Degpunktu diendienā rādījā sūdzības par to ka Liepājā BeachParty laikā n-tie viesi sasisti neparko Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 (edited) seen, lol, parādi man tās valstis, kurās ar likumu ir pateikts, ka par zādzību tiek cirstas nost rokas, TU TAČU VIŅAS ZINI, vai ne? lol, mani neinteresē, kas tiek darīts ārpus likuma, ja tā arī notiek, ka kaučkur nogriež rokas an shit, tad tas taču ir nelikumīgi, ne tā? Edited May 14, 2008 by traktorists^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 traktorist tu esi samera liels daunis... jo ka redzi es nerakstiju ka kada valsti vsp ceert. Es uzrakstiju zhel ka latvija neceert butu miers... Bet cash ieminejas un es vinjam piekritu. Nezinu cik tas ir likumiigi bet tas nav svariigi nevienu jau pie dziesmas tur nenjem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 Rokas nociršana ir pretrunā ar pamatprincipu, ka cilvēkam tiek dota iespēja laboties, kā tas ir cietumos. Proti - doma ir, ka pēc tusēšanas cietumā cilvēks ir labojies un "viņa grēki ir piedoti". Ja nocērt roku, tad tas ir zīmogs uz visu mūžu, kas tevi padara par zagli. Nezinu, vai tu kapiššš, bet pamēģini iebraukt domā! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 Beef sapratu tevi... Bet biezi vien ir tadi cilveki kas pec cietuma nemaz nelabojas. Par piemetu njemshu savu kaiminju vinju ielika cietuma par zadzibam u.t.t Un doma vinsh vairs nezog? Zog tapat... Tapec ne visi cilveki labojas cietuma. Ir protams ari tadi kas grib uzsakt jaunu dziivi un tiesham labojas. Bet nu manuprat tas ir retums kad pec cietuma kads baigi labojas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 saproti, seen, es šaubos, vai tu maz zini, ko nozīmē daunis. plus vēl, ja reiz tev ir kādas garīgas/fiziskas problēmas, tad sauc sevi kā gribi, bet ne mani, jo es nu patiešām tāds neesmu, ok? daļēji piekrītu, ka nepareizi sapratu tevis rakstīto, bet, tad, lūdzu, arī uzraksti nākošreiz saprotamāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 nu mums cēsīs vienu pie mego ar skrūvgriezni nodūra un turpat miskastē izmeta. vnk tā pieminu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 Traktorist visu sakariigi uzrakstiju tas ka tev ar lasishanu ir problemas nav mana vaina... Daunis - cilveks ar psihisku atpaliciibu un ar novirzem no normalas kjermenja uzbuves Link to comment Share on other sites More sharing options...
J. Brauns Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 lol, mani neinteresē, kas tiek darīts ārpus likuma, ja tā arī notiek, ka kaučkur nogriež rokas an shit, tad tas taču ir nelikumīgi, ne tā? Iesaku palasīt šo >> Wikipēdija Tur ir par to, kā tiek sodīti likumpārkāpumi islama valstīs. Tur ir visvisādas ciršanas, krustā sišana, nomētāšana ar akmeņiem utt. Viss pavisam likumīgi, ar valsts likumdošanu saskaņoti. Šie sodi, manuprāt, organizēti darbojas vienīgi tādās attīstītākās islama valstīs, piemēram, Irānā. Āfrikā jau viss pārsvarā noved līdz linčošanai... Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 Japs! Āfrikā taču viņi satraucās par kaut kādiem krāniņa aizbūrējiem. Citāts - "Tas bija TIK maziņš". Ar ko izceļas krāniņa aizbūrēji? Ar zelta gredzeniem! Tad nu tādus džekus šie arī stublie ņigas pizģija līdz nāvei! Ne šoreiz, bet kaut kad senāk līdzīgs prikols esot bijis un toreiz esot 27 "krāniņa aizbūrēji" nolinčoti! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 Tur vnk psc, cik reizēm ir cilvēce stulba, nav ko darīt? Ejam sist kaut ko nost! Apmēram tā ~~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
chuck_norris Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 pirms 3 vai 4 gadiem Brasas dzelzceļa stacijā vienam nogrieza galvu un izmeta atkritumu urnā tā kā prakse jau sen ir aizsāgta latvija ar galvas griezšanu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts