Roy Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 (edited) Sveiki... Tātad man ir problēma ar to "windows meida playeri"! Šodien laimīgs ar aliņu rokās atnācu uz kojām jo grasījos skatīties hoķi...bet še tev! Tas video playeris kas ir iekš tv3.lv izrādās nepatīk manam super krutajam kompim! Viss video raustījās vai stāvēja uz vietas...nu vēl tik skaņa kaut kāda skanēja. Toties šāda veida video ar to playeri man rāda perfekti =/ Pats nesapratu kas tas par černi ir un kā to varētu labot... Edited May 12, 2008 by Roy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roy Posted May 12, 2008 Author Report Share Posted May 12, 2008 Vēljoprojām gaidu kaut kādu palīdzību... viens man itkā ieteica kaut kādu tur klite kodeku paku bet nezinu kur tādu var dabūt un kā tas nosaukums pareizi rakstās.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreagL Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 Man ar ta pat ka tev! ;( Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 K-lite. Dabūt viņu var šeit: http://www.free-codecs.com/download/K_lite_codec_pack.htm Bet nezinu gan vai vaina varētu būt kodekos. Kas tev par provaideru un kāds netam speed? Man mājās arī, kad skatījos atkārtojumus, raustījās, toties tiešraides gāja bez problēmām. Kaut kas mistisks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roy Posted May 14, 2008 Author Report Share Posted May 14, 2008 Nedomāju ka tas ir saistīts ar internetu. Man download ir ~1mb/s un upload ir ~100kb/s. Pēc manām domām vaina ir tajos `kodekos` vai arī video draiveros. Man vienmēr ir bijis tā ka tieši uz šāda veida video playeriem kaut kas `karas`. Toties ar to winampa veida video playeri man vēl nekad nav bijušas problēmas. *Tiko uzmetu to k-lite codec paku un citos video kartes draiveros taču arī tas neko nemaina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now