Jump to content
GIGN Forum

Ieskaites Runa.

bullet
 Share

Recommended Posts

Runā par kaut ko specifisku, lai klausītājiem būtu ļoti maza nojēga par tavu tēmu. Tad arī varēsi normāli krušīt un pierunāt viņiem pilnas ausis + vēl lieto ūber terminus, kas izstieps tavu krānu viņu acīs. macho ideja par tf nav sūdīga, bet huj znaet vai tur varēja par tik jēlu tēmu runāt, jo bija kaut kādi nosacījumi par "aktualitāti". Un aktualitāti ne tikai tev...

Pats atceros, ka 9. klasē,kad vēl domāju ar dirsu sapisos savā runā. Stāstīju par florbolu, bet tā īsti nebija par ko stāstīt.

Jāpiekrīt te daudziem, ka labāk stāstīt par tēmu, ko tu labi pārzini. Es vispār izdomāju par ko runāt tajā pašā runāšanas dienā. Pastāstīju par hokeju, dabūju savus 13 punktus un laimīgs aizgāju mājās.

Nu pizģēēēc. Īstenībā, es, kad iegāju kabinetā, lai par kaut ko stāstītu, vēl nebiju īsti izdomājis, par ko stāstīšu. Klausoties, ko stāsta mans kolēģis, es vēl aizvien domāju, par ko lai pastāsta. Un kad kolēģijas bija beidzis runāt un pienāca man kārta, es turpināju stāstīt par pirmajiem vārdiem, kas nāca ārā no mutes. Tas bija sports. Atceros, ka par hokeju daudz ko pastāstīju. Cik ta tur vajag, 2 minūtes ?

3 minūtes. Es droši vien par smēķēšanu varētu nomočīt. Varētu kaut ko par mūziku, jo diez vai viņi kaut ko sajēgtu ja es sauktu house, transe utt.

Par mūziku tikai nezinu, jo ja sāktu runāt par metālistu vs reperu strelkām :D

Edited by bullet

Par mūziku tikai nezinu, jo ja sāktu runāt par metālistu vs reperu strelkām :D

Nu ne jau kaut ko tik banālu...

Jums nebija teikts, kādai tieši jābut tai tēmai. Ar ko saistītai vai arī lai tā būtu aktuāla šodien? Paskaidro tak sīkāk

ui man liidziiga probleema... debiilaakais ir ka tev liekas ka tu par kko staasti jau paaris minuutes bet ir pagaajusi tikai 1,5min :(

aa jaa un skolotaaja tipa boreeeja par kkaadaam pieklaajibas fraazeem tipa :"Man tavs staastijums likaas ljoti aizraujosh, bet man tomeer veel ir dazhi jautaajumi" <<< to bullshitu vispaar vajag>

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...