traktorists^ Posted May 1, 2008 Report Share Posted May 1, 2008 vobšem, ja piedalās, tad uz kādām distancēm jūs tēmējat? Mby kāds tam pat ir veltījis speciālus trenniņus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 1, 2008 Report Share Posted May 1, 2008 Njiii njiii garaas distances nav prieksh manis Atceros kaa pec 3km plaushas vnm leca laukaa bet uz 400m agrak biju ljoti labi specializeejies Vismaz Liepajas limenii Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted May 1, 2008 Report Share Posted May 1, 2008 es uz pusmaratoniņu piedalos, neesmu īsti formā, tādēļ domāju ar pusīti pietiks, kaut vai jāatzīst, ka neesmu sācis trenēties, vajadzētu sākt, moš rīt saņemšos un kādus 10km izskriešu. nākamgad sākšu iepriekš trenēties un tad varētu noskriet pilno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted May 1, 2008 Report Share Posted May 1, 2008 Pieteicos šodien uz minimaratonu ( 5 km ), teorētiski moš varētu novilkt arī vidējo, bet iešu ar pacaniem for fun noskraidīt, viens no ikdienas skriešanas čomiem mūs pierunāja ( pierunātājs gan desos pilno, tam arī kārtīgi gatavojas ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted May 1, 2008 Author Report Share Posted May 1, 2008 vot par distanci es vēl tieši neesmu izdomājis. Itkā sākumā domāju 5km skriet, jo pa ziemu būtībā dēļ pleca mikrotraumas pārgāja jebkāda vēlme trennēties + nesen dabūju kaula plēves iekaisumu apakšstilbam, kas ļooooti apgrūtina tālu distanču skriešanu. Tad nu šodien nolēmu izskriet testa pēc, un kas man sanāca, pirmajos 4x1000 metros nācās ik pēc 1km kārtīgi izlocīties, dēļ tās kaula plēves iekaisuma, bet pēc tam, par ko es pats brīnijos, noskrēju miera vējos mazliet vairāk par 15km, bez jebkādām sāpēm vai piekusuma... tagad tikai jādomā, kuru distanci ņemt, itkā jau gribētos labāk laikam ņemt 10km, bet nu vēl jāpadomā... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted May 1, 2008 Report Share Posted May 1, 2008 Ja plaushas nebutu nopipetas tad skrietu. Agrak uz visadiem sačiem sutija no skolas Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted May 1, 2008 Author Report Share Posted May 1, 2008 da pof, nopīpētas vai nē, 5km jau ikviens var noskriet Jā, un es šajā visā vēl vienu pozit'vu lietu izdarīju, nometu smēkēšanas nastu Link to comment Share on other sites More sharing options...
minds Posted May 1, 2008 Report Share Posted May 1, 2008 (edited) es itka braukshu, skrieshu 5nieku Edited May 2, 2008 by minds Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted May 2, 2008 Report Share Posted May 2, 2008 es 5 km skriešu priekš mana vecuma pusmaratons un pilnais ir par daudz.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted May 2, 2008 Report Share Posted May 2, 2008 es tik k-kadus 2km varu noskriet ja godigi es pat neesmu meiginajis vairak... zinu ka man ir viena medalja pa 2. vietu k-kada krosaa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted May 3, 2008 Author Report Share Posted May 3, 2008 nu tad tik močī, par ļaunu nenāks Bāc, es tikai tikko atčuhnījos, ka nevis 10km bet 20, bļin jāizskrien, jāapskatās, kā ies ar tiem 20km, ja reiz pieteicies esmu Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 (edited) Nu kurš bija, ko a? a? Es 5km noskrēju apmēram 35 min, uzskatu tīri normāli, skrēju kopā ar sencīti.. organizācijā pilnībā sucks. Nācās uz to "ķipa" ēdienu gaidīt kaut kādā pūlīī.. Beigās izradijās , ka iekšā bija Mania, 1 jogurts, sieriņš "Kārums" un apelsīns Visvairāk patika "LU" komanda: "meta, META, labākie, LABĀKIE, jā jā, JĀ JĀ, pauze" Tā rēcu, vēl tur bija Vikingi, Latvijas finieris un visādi citādi kadri Vēl redzēju, kā slimie kenijieši aiznesās garām , tādā ātrumā noskriet 42, 195 km ir diezgan grūti :/ Kas vēl bija!? Moš kāds mani redzēja, tādā Latvija sarkanā jakā ar adidas tumšām biksēm un nike botām Edited May 18, 2008 by MeGaPiiLe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invincible Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 Beigās izradijās , ka iekšā bija Mania, 1 jogurts, sieriņš "Kārums" un apelsīns Visvairāk patika "LU" komanda: "meta, META, labākie, LABĀKIE, jā jā, JĀ JĀ, pauze" Tā rēcu, vēl tur bija Vikingi, Latvijas finieris un visādi citādi kadri Vēl redzēju, kā slimie kenijieši aiznesās garām , tādā ātrumā noskriet 42, 195 km ir diezgan grūti :/ Kas vēl bija!? Moš kāds mani redzēja, tādā Latvija sarkanā jakā ar adidas tumšām biksēm un nike botām nu ja juus skreejaat vnk for chill, tad tas varbuut normaali, bet 5 km 35 min, OMG. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 Shiit pa TV tak solija radiit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 Nja, ar organizāciju bija kā bija, sevišķi tas pēdējais līkums, kurā sadalās finišētāji un tie, kam vēl tālāk jāskrien. Psc, nekādu zīmju, tikai viens tirliņš bļaustās "left, right, left, left, right". Ā, un dažādu norāžu trūkuma dēļ paliku arī bez tā piemiņas medāļa, jo beigās pēc finiša aizmočīju uz sānu pāri barjerām, kur mazāk cilvēku, zajebal bija tas pūlis. Bet nekas, tā manta nekādu lielo godu nedara, tāpat to arī visiem bērniem un invalīdiem deva. Labāk pacensties nākamreiz un savākt pusmaratona medāli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 Invincible, zini cik man gadi? Ja nezini, tad nerunā.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted May 18, 2008 Author Report Share Posted May 18, 2008 (edited) ha haa, es gan dabūju pusmaratona medāli Vispār, lol, tur ar to startu vajadzēja biku piedomāt, jo beigās es vispār aizgulējos un sāku skriet kopā ar minimaratona dalībniekiem, līdz beidzot noķēru savējos. Viss, ok, tikai pie kaučkur 17. kilometra sāka sāpēt pariba, līdz ar to baigi problemātiska tā lieta izvērsās, bet tā neko, zem 2h ir kā arī pozitīvas emocijas iegūtas. p.s. tur bija arī labās čikses pa ceļam, kuras atbalstīja ezit: jā, kavacky piekrītu, es teju vai neieskrēju finiša taisnē pēc 1ā apļa, lol. ā, ko vēl es gribēju piebilst, bija sūdīgi, ka tās kilometru zīmes bija kaučkā murgaini saliktas, visu laiku nācās prasīt līdzās skrējējiem, cik tālu īsti esam. Edited May 18, 2008 by traktorists^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aws Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 Ja es dziivotu Riga ,es ar mierig skrietu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edza15 Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 traktorist paradi medāli IEmer screen Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 Minimaratonaa skatos Propopchuka un Fadejevs panjema Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 IEmer screen :superlol: :superlol: :superlol: :superlol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 IEmer screen ĻOOOOTI ATVAINOJOS par spamu, bet es vnk nevarēju :superlol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now