SharpShooter Posted April 30, 2008 Report Share Posted April 30, 2008 Varbuut kaads var iecept iisaakus vai garaakus domugraudus par to kaads ir jaunais patch/uzlabojumi. Pats taisos steamu iekjert tikai pa shito weekendu, tapec par minor review butu pateicigs. Peace. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted April 30, 2008 Report Share Posted April 30, 2008 Gamerx ir siiki paskaidorots sakumlapā un noteikti ir ari steam majas lapā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SharpShooter Posted April 30, 2008 Author Report Share Posted April 30, 2008 Biju domaajis vairaak lokaalas atbildes (patiik vai nepatiik, jo.../gribetos labak taa..), general info jau zinu kas un kaa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 30, 2008 Report Share Posted April 30, 2008 Blood, man vēl nav sanācis uzgeimot, bet es JAU ZINU, ka Goldrush RULLĒ un ka mediķa jaunais špricīšierocis gan izskatās kruta gan arī RULLĒ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted April 30, 2008 Report Share Posted April 30, 2008 (edited) goldrush sparda pakalju, es shodien 3 stundas noraavu, taadu galju vel nebiju redzejis ? Oddish tad jau noteikti labs Edited April 30, 2008 by ANAL-GINS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chucky Posted April 30, 2008 Report Share Posted April 30, 2008 (edited) Spēlētāji ar (crackoto steam), netiek non-steam serverī, kur ir uzlikts jaunais patch un kuriem pašiem ir uzlikti jaunie patch. Kad steams ir izslēgts un propertys ielikts - zīme, tad viss aiziet. Tas nozīmē, kad ir visiem jāpērk orģinālo TF2 lai varētu normāli paspēlēt? Edited April 30, 2008 by Chucky Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted April 30, 2008 Report Share Posted April 30, 2008 njaa, es ar savu crackoto tf2 neviena serveri netieku, jo ir uzlikts vai nu 'only steam' vai ari stav joprojam vecais patchs uz servera un izmet ara.. Edit:Tie kuri teikts, lai perku orginal, saku, ka pagaidam es nepirksu, jo man vajag upgraidot savu pc, jo ar 20 fps nav spelesana... Bet spelet var. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted April 30, 2008 Report Share Posted April 30, 2008 (edited) Tātad tiko nospēlēju kādas 3h. Man personīgi patīk. Goldrush vispār tāda gaļa. Vienīgais kas ir galīgā ānusā, ir tas ka visi kas ir slinkas dirsas ieraksta konsulē achievment_unlock_all un visus ieročus mēģina bet tas jau vairs nav fun . K tagad kādas 2 h pie garryju jāpasēž. K peace Ā kā jau bija paredzams visi tikai mediki P.S man jau 8 medika ačiji savākti Edited April 30, 2008 by bullet Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted April 30, 2008 Report Share Posted April 30, 2008 uzspēlēju ārzemju serverī - katram otram mediķim tas critkrīgs, gignā jau šaudās ar to jauno šļirču ieroci. jauno ubersaw neesmu vēl redzējis P.S. Funny moment - čatā rāda, ka adminus var atpazīt pēc [CM] taga un pēkšņi parādas, ka [CM].... ieguva visus archievmentus :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
tofiks *007 Posted April 30, 2008 Report Share Posted April 30, 2008 (edited) man jau savākti 25 tas jaunais kritzens ir baisi stilīgs, kad uzliek otram tad viņam stroķis ir zibenos vispr kas tagad serveros valda ir vnk gaļa mediku ir vairak nekā citi spēlētaji Edited April 30, 2008 by tofiks *007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted April 30, 2008 Report Share Posted April 30, 2008 njā kur tu tik ātri 25 dabūji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SharpShooter Posted April 30, 2008 Author Report Share Posted April 30, 2008 . K tagad kādas 2 h pie garryju jāpasēž. K peace Ā kā jau bija paredzams visi tikai mediki P.S man jau 8 medika ačiji savākti LOL? wtf, Ir iespeejams atcrackot achievmentus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted April 30, 2008 Report Share Posted April 30, 2008 Edit:Tie kuri teikts, lai perku orginal, saku, ka pagaidam es nepirksu, jo man vajag upgraidot savu pc, jo ar 20 fps nav spelesana... Bet spelet var. Motherfucking same here. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chucky Posted April 30, 2008 Report Share Posted April 30, 2008 (edited) Jā ir tāda iespēja, bet tas ir baigi stulbi, labāk pašam iegūt, nekā pāris sekundēs jau visu dabūt... Edited April 30, 2008 by Chucky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted April 30, 2008 Report Share Posted April 30, 2008 Es nesaskatu jēgu achievmentiem. Ibio rio tas nav nekāds RPG, ka cilvēkiem būtu dienām jādročī uz "monstriem". Šitādās spēlēs svarīgs ir skills, nevis kaut kāds ieroču pārākums "a vot man ir, tev nav". Publisks FUJ valvei. ja reiz FPS tad FPS, nevis kurš ilgāk spēlēs tas vairāk valdīs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tofiks *007 Posted April 30, 2008 Report Share Posted April 30, 2008 mвcies spelet tad ar dabыsi tikpat вtri nekвdus kodus neliku lai atklвjas achivmenti, ja vispaє tвdi ir, ka var atklвt noteiktu skaitu...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chester Posted April 30, 2008 Report Share Posted April 30, 2008 Buutu forshi ja tad kad aizved to vagonu uz pedejo pointu vinsh uzspragstot nenogalinatu paarejos XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted April 30, 2008 Report Share Posted April 30, 2008 Vai tad viņš sprāgst?? nebiju ievērojis Link to comment Share on other sites More sharing options...
tofiks *007 Posted April 30, 2008 Report Share Posted April 30, 2008 tad kad viņssasniedz c punktu tad ja Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted April 30, 2008 Report Share Posted April 30, 2008 Secināju, ka tas jaunais patch sux, izņemot goldrush. Katrs otrais mediks jau skraida ar pilnu komplektu Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Posted April 30, 2008 Report Share Posted April 30, 2008 nu taa jau tas pach ir sakariigs medic ari beidzot speej kko izdariit ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba Tonja Posted April 30, 2008 Report Share Posted April 30, 2008 visi mediki skraida ar ierociem jo Valvei bija gluks ka ierakstot konsulee vienu tekstu (kurs sobriid vairs nav svariigs) atklajaas visi achivmenti un arii ieroci, bet tagad tas ir salabots un jaavaac viss bus pa jauanam taa kaa redzesim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted April 30, 2008 Report Share Posted April 30, 2008 LOL? Ahunea, viss ir atklats ar 1 komandu? pff Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted April 30, 2008 Report Share Posted April 30, 2008 kaads var apstiprinaat ka achievmenti noresetoti chiiteriem ir? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted April 30, 2008 Report Share Posted April 30, 2008 biju gaidījis, ka tas goldrush būs kaut kas labāks, bet tā kādas 30min uzspēlēju un secināju, ka viņa ir galīgi garām... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now