TroLLiiC Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 Tatad es welos ielikt sava majas lapa speles tas butu shadi--> cs-killit.oo.lv/games nu un tad butu lapa kur butu speles! Tikai problema tada es nemaku.. Tatad es ludzu seit kadam palidzibu ... ja varat palidzet skyp nick podziguns Paldies par uzmaniibu .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 Cik maksāsi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 emm iegāju super webā tur tak ir sadaļa ''Games'' un iekšā flash spēlēs nafig tev vēl vienu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaaapuLis Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 Tas cs-killit.oo.lv ir domats ka paraugs, nevis ta ir vinja lapa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baek Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 cs-killit.oo.lv/games nu un tad butu lapa kur butu speles! Tikai problema tada es nemaku.. Tatad es ludzu seit kadam palidzibu ... ja varat palidzet skyp nick podziguns Paldies par uzmaniibu .. Ja tu lieto to pašu cms tad tu vari vienkārši pluginu/modu nezinu kā vini saucas nokačāt. Tur tu varesi pievienot spēles,komentēt tās,vērtēt un būs top10 spēlētāji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now