0xDEAD BEEF Posted April 28, 2008 Report Share Posted April 28, 2008 Kā domājat, vai derētu uztaisīt tādu kā tusiņu, bet kurš sāktos ar piedzeršanos Rīgas parkā (vai līdzīgā vietā) un tad kopistisku došanos piem uz essenšal un visu atspārdīšanu! Vai arī akvaparks! TUSIŅU! TUSIŅU! THIS IS SPARTĀĀĀĀ Beef Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted April 28, 2008 Report Share Posted April 28, 2008 (edited) Afigenijs partījs. Piedzeršanos Rīgā var izdarīt jebkurā dienā. Vasaras ballītē obligāti jāiekļauj daba, gaļa, sports, peldēšana, muzons, ugunskurs + pārējais sviests gign stilā. Edited April 28, 2008 by Glud!naTajs Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted April 28, 2008 Report Share Posted April 28, 2008 piekriitu gludeklim! Tomeer vajag kaut kur kadaa banjaa vai pie dabas kruuts! Taada padzershana riigaa nesaista (vismaz mani)... Un kur nu vel ieshana uz to meeslu bedri esiiti! Nee paldies, es labaak saduru galju uz iesmiem un padzeru alinju! Tomeer fakts, ka kaadu tusu vaijag ir vairak kaa sakidrs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted April 28, 2008 Report Share Posted April 28, 2008 Enīvei, lai arī ko izdomājat, šoreiz 100% piedalos Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted April 28, 2008 Report Share Posted April 28, 2008 Mazais quelyds jūt, ka grib redzēt lielo papu sejas. Vai arī mazos neņem? :[ Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted April 28, 2008 Report Share Posted April 28, 2008 Vajadzetu ari man ierasties, es ta jutu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted April 28, 2008 Report Share Posted April 28, 2008 Kas labs sakāms divītim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted April 28, 2008 Report Share Posted April 28, 2008 doma kads gribes uznjemties atbildiibu par piedzerushos tiini? Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted April 28, 2008 Report Share Posted April 28, 2008 Es negribu dzert, mož? Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted April 28, 2008 Report Share Posted April 28, 2008 viens cilvēks labi uzrakstīja (tik aizmirsu, kas) tieši par šo tēmu, kas aiziet quelyd sakarā. Ja jau senči laiž, značit uzticas bērnam, ja reiz uzticas, tad jau bērms būs puslīdz normāls, ja reiz normāls, tad gan jau mācēs arī uzvesties atbilstoši savam vecumam Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 28, 2008 Report Share Posted April 28, 2008 Pasākums būs augustā vai jūlija beigās pie diversanta visticamāk tā ka čill! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted April 28, 2008 Report Share Posted April 28, 2008 es gribu vēlreiz peintu. kautkā iepatikās pa bīfu šaut no offence varētu uz bollingu kādi 15 cilvēki. diezgan azartisks sportiņš, pilns emociju Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted April 28, 2008 Report Share Posted April 28, 2008 gaida gaidam pasaakumu es ar labprat ierastos Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted April 29, 2008 Author Report Share Posted April 29, 2008 Nu tusiņš pie dabas pa ļubomu, bet es tieši šoreiz štukoju tādu kopistisko iešanu uz Rīgas klubu vai kādu citu izklaides vietu, nevis nenormālo nakts piedzeršanos! Nu ok ... bet piemēram tusiņš jūrmalā? Volejbols + frisbijs + futbols + alus? Es tēmēju uz a) nakts tusiņš - piedzeršanās kādā klubā dienas tusiņš - aktīvā atpūta, bet šoreiz ne paintballs. Kaut kas tāds, kur jebkurš var atnākt, labi atpūsties, un mīt prom! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lecter Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 1. ko pie velna nozīmē kopistisks ? 2. Tavs plāns ir ļoti, ļoti nepārdomāts un stulbs.... 1. punkts par piedzeršanos rīgas parkā beigsies ar neskaitāmiem protokoliem par alkahola lietošanu sabiedriskā vietā un par atvērtām alkahola pudelēm sabiedriskā vietā, arī otrais plāns ir nepilnīgs, jo 90% gigniešu ir nepilngadīgi, un izdzēruši 1 aliuņ jau būs gar zemi, tādus šaubos vai ielaidīs kādā klubā.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 nav gan 90% nepilngadīgi. Pagājušo gad ikgadējā gign ballītē bija varbūt kādi 7 nepilngadīgie uz 30 cilvēkiem. beef - tu tur kaut ko murgo. Vari izdomāt konkrētu plānu un var mēģināt kaut ko rīkot ātrāk. A citādi - ikgadējais pasākums paliek ikgadējais pasākums. Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 sods par alkohola lietošanu sabiedriskās vietās ir pacelts līdz pat 100 latiņiem, uzmanīig, uzmanīgi Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 Nopietni???? Bļa, man pirms kaadam 3 dienaam protokolu uzrakstija O_@ Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted April 29, 2008 Author Report Share Posted April 29, 2008 Nu man principā ir divi priekšlikumi tagad nobrieduši. Priekšlikums viens ir kaut kur (ne obligāti parkā) mazliet iesildīties un satikties un tad laist uz kādu klubu! Priekšlikums Nr.2 ir močīt kādu 6tdienu vai 7tiņdienu visiem satikties piem. Vecāķu pludmalē un uztaisīt GIGN sauļošanās dienu! Beefs p.s. macho - kas te nav saprotams? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 Par klubu vari srazu aizmirst, to darīs varbūt daži cilvēki no visiem. A par pludmali - izklausās labi, varētu vēl volejbolu uzspēlēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzii Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 (edited) esmu par klubu, tikai ar ko tas atšķirsies no parasta weekenda essītī gan nezinu. Edited April 29, 2008 by Dzii Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 vot, es jau sen gribēju pie jūras pasākumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lecter Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 Hmmmm.... vaitad tikai 100 ? Draugam svētdien draudēja, ka sods var būt pat 200Ls Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted April 29, 2008 Author Report Share Posted April 29, 2008 Draudēja ar sodu 200, draugs sapiņājās, pasūkāja mentam pimpi un iedeva savu pēdējo 5cīti! Ir šķirba, vai ments tiek pie 5Ls, vai arī pie stulba papīrīša, kuru pašam vel vajag aizpildīt?!?!? Piedevām - mentiem vajag teikt, ka tie noteikumi šā vai tā ir izdomāti priekš tūristiem, tāpēc lai beidz drātēt savējos, vai ārī tu nogalināsi un izvarosi viņa sievu un apēdīsi viņa bērnus un iekakāsi viņam mutē! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 Beefs ēe - tādā veidā arī viņš būs ēdis savus bērnus (pie nosacījuma, ka bērni jau būs sagremoti un ka viņš kaku norīs ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now