Ritsuki Posted April 27, 2008 Report Share Posted April 27, 2008 (edited) karo4 cfg ir aptuveni sita: //server config by deuss hostname "xxx.... rcon_password "xxxx..." sv_password "" //Exec on Startup exec banned.cfg exec listip.cfg exec addons/hlbooster/hlbooster.cfg //logging log on mp_logmessages 1 mp_logdetail 3 //server variables mp_timelimit 30 mp_autokick 1 mp_autoteambalance 0 mp_c4timer 35 mp_flashlight 1 mp_footsteps 1 mp_forcechasecam 0 mp_freezetime 2 mp_friendlyfire 0 mp_hostagepenalty 4 mp_limitteams 0 mp_roundtime 2 mp_tkpunish 1 sv_restartround 5 sv_maxspeed 320 sv_proxies 1 allow_spectators 1 mp_startmoney 801 mp_chattime 0 sv_voiceenable 1 sv_alltalk 0 pausable 0 decalfrequency 99 mp_falldamage 1 sv_cheats 0 sv_aim 0 // Set Rates sv_maxrate 0 sv_minrate 0 sv_maxupdaterate 0 // Enable/Disable LAN mode sv_lan 0 // Contact & Geo sv_contact xxxx.... sv_region 0 // Download sv_allowupload 1 sv_allowdownload 1 sv_downloadurl "xxx...xxxx..." // misc: amx_gamename "xxx..." shortcut.bat +maxplayers 32 +map de_dust2 +port 27015 -tickrate 100 -sys_ticrate 512 plugini iisti daudz nava (bet pietiekosi) serveris diezgan lagaisn sanak(tad kad sajiet 32speletaji ir ka ir), briziem citiem ielago, ir kadas idejas ko konfiga varetu izmainit? btw, nu aptuvenie pc res: 4gb ram intel core / dual core 3GHz i-nets 50-100mb (ka uz kuru serveri teste caur, latvijas labakajiem ir 70-100 normalajiem serveriem 50-70mb upload un download) EDIT: kipo domaju kad vairs nekadu info nevajg, bet nu ja ir kkas ko vajg vel uzinat, lai atrastu vainu lagam tad plz pasakat ko un es pateiksu (((: gribaz beidzot to sakartot kad nelago pilniigi EDITx2: Stav zem Windowa xp / s.p. 2 Edited April 29, 2008 by Ritsuki Link to comment Share on other sites More sharing options...
InLeX Posted April 27, 2008 Report Share Posted April 27, 2008 saprotu taa ka tew serverii speelee arii aarzemnieki un tew ir 32 slot? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fragrancer Posted April 27, 2008 Report Share Posted April 27, 2008 Pārdomā maxrate un minrate , kā arī ticrate nevajag uz 400 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ritsuki Posted April 27, 2008 Author Report Share Posted April 27, 2008 (edited) nuu jaa gan arzemnieki gan lv =/ taka nets sako pa arzemem arzemniekiem (poli vaciesi angliesu (r what they are) un vel dazas valstiis tuvuma kas ir ) pings ir 50-200 sloti 32 un kipo nekada vaina, vnk mes kas tur parsvara no lv esam spelejam prieka pec cs, un tad kad spele 16vs16 ir baigi forsi ) es pagaidam turu max un min rate uz 0 =/ un itka ir labak neka ar tiem cipariem, jo parsvara rada visulaiku server owerflood un ar 0 tas nava tik biezi bet ir pietiekami daudz ticrate uzliku uz 400 bet nekadu izmainu =/ Edited April 27, 2008 by Ritsuki Link to comment Share on other sites More sharing options...
ljaron Posted April 27, 2008 Report Share Posted April 27, 2008 Ritsuki, es ljootiii atvainojos, ka ielauzhos tavaa topikaa... tachu veeleejos pajautaat Ko noziimee shis: -tickrate 1000 -sys_ticrate 1000 Un kaa lai es zinu cik manam serverim ir jaaliek taa saucamais ticrate/tickrate ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ritsuki Posted April 28, 2008 Author Report Share Posted April 28, 2008 Ko noziimee shis: -tickrate 1000 -sys_ticrate 1000 pa to ticrate iisti nemacesu teikt, bet itka samazinot lagu un pingu bet tickrate izdara ta, ja nemaldos, lai lagi nebutu, talai vienalga kads pings vienalga kads lags, bet kad tu isauj lodi vina uzreiz isaujas un nonak merki, bet ja nava tad var gadiities kad isausi lodi bet isaujas tik pec paris sec (vismaz cik sapratu )) kkas uz to pusi jabut ) <--- ceru kad saprati, zinu kad sviests Un kaa lai es zinu cik manam serverim ir jaaliek taa saucamais ticrate/tickrate ? ticrate skaties pec ta cik tu gribi dot cpu resursu (bet nu manskiet vairak pa 1k nava jegas likt) tickrate jaskatas tev pasam ir cik vajg, ja cpu nevelk bus baigie lagi ja velk tad bus vis k p.s ja es te kur pa tiem tickrate kludijos un kads zin pareizak nutad drosi sakat, jo parliecinats pa saviem vardiem neesmu Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted April 28, 2008 Report Share Posted April 28, 2008 Uzstādi pareizi rātes, tici man, palīdzēs. Nu un ja tas nelīdz tad nāksies vien pieslēgt labāka interneta pieslēgumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ritsuki Posted April 28, 2008 Author Report Share Posted April 28, 2008 nu es tagad turu rates 0 ir labak bet nu es nez maybe bus atkal owerflood a pagaidam nava vel man bijis btw, ar sitadu i-netu gribi teikt nepietiek uz 32 cilvekiem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOMA smile Posted April 28, 2008 Report Share Posted April 28, 2008 6itas aiggena palidz ? lagi ir atkarigi no 1)tava interneta 2)tava datora 3)pluginiem No tevis 1)tava interneta 2)tava datora Tas ari viss Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ritsuki Posted April 28, 2008 Author Report Share Posted April 28, 2008 1)tava interneta 2)tava datora 3)pluginiem No tevis 1)tava interneta 2)tava datora Tas ari viss soo... u mean plugini pie vainas? or maybe tiem kas spele viniem vainigs nets vai pc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lowu Posted April 28, 2008 Report Share Posted April 28, 2008 Jaizmegina ! Maby sanaks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzii Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 Ritsuki cs 1.6 tak esot sūds pēc taviem vārdiem, kam tev serveri? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 Konfigs tā reāli iesūkā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ritsuki Posted April 29, 2008 Author Report Share Posted April 29, 2008 nudavai pro saki konfigu kurs REALI NEIESUKA! =/ gribu redzet no tavas lielas mutes cik labu varesi uztaisit Ritsuki cs 1.6 tak esot sūds pēc taviem vārdiem, kam tev serveri? evil6.gif cilveki kas spele mana serverka vini negrib lai sledzu ciet, srry zel + tur spele dafiga draugu kuri ari negrib =/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 Man nav jātaisa man jau ir gatavs, bet neceri, ka es viņu tagad publicēšu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ritsuki Posted April 29, 2008 Author Report Share Posted April 29, 2008 (edited) tajau visi saka un lielas =/ p.s ja negribi palidzet tad neposto, tavs shitigais spamz nava vajadzigs =/ tikdaudz ka pieklajiba uz nespamosanu varetu but ne? vai pat tikdaudz tev nava :? Edited April 29, 2008 by Ritsuki Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 log off samazinās pingu Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOMA smile Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 ja tev nav psihostati tad log on nevaig tas +lagus dod Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ritsuki Posted April 30, 2008 Author Report Share Posted April 30, 2008 (edited) man vajg log on jo stati (((: + iisti atskiribas nebija, kad uzliku on, jo visulaiku kamer nebija stati bija off =/ Edited April 30, 2008 by Ritsuki Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted April 30, 2008 Report Share Posted April 30, 2008 Lielīties ar savu CS servera konfigu? :superlol: :superlol: sys_ticrate 400 sv_unlag 1 sv_unlagpush 0 vv_unlagsamples 1 sv_maxunlag 0.4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ritsuki Posted April 30, 2008 Author Report Share Posted April 30, 2008 vv_unlagsamples 1 ko sitais do? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ritsuki Posted May 1, 2008 Author Report Share Posted May 1, 2008 sv_maxunlag 0.4 a ko siitais iisti dod? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now