Norek Posted April 28, 2008 Report Share Posted April 28, 2008 27-ais bija levels, pie kura man apriebās domāt. sameklēju netā atbildi un sapratu, ka nekad nebūtu izdomājis. arī nekādas sakarības neatradu tā, ka ja izdomā, kapēc tieši tā, tad padod ziņu vincister : pie šī pavadīju kādu laiku, izmēģinot visādus variantus, bet risinājums bija pavisam vienkāršs hint : lai ielādētu levelu, vajag zināt iepriekšējā levela paroli. -1 levela parole Tev ir dota. tālāk izdomāsi es ķeros pie secret levels, jo šitie man apnika Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted April 28, 2008 Report Share Posted April 28, 2008 (edited) Nevaru iebraukt nr.20. EDIT: beidzot... Edited April 28, 2008 by babaac Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted April 28, 2008 Report Share Posted April 28, 2008 Ā, nu forši. Naziic: (citiem lvl 17 SPOILER ALERT!) Biju jau mēģinājis tikt uz -1 levelu, bet protams ka nesanāca jo nav tāds -1.php, kaut kā nebiju sapratis ka tā ir parole no -1 lvl uz 0, domāju ka uz -1 EDIT: 18. tik lēts, es jau izmēģināju visādus sarežģītākus variantus, bet beigās ir acīmredzamais. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now