Jump to content
GIGN Forum

Quest I Poon

macho
 Share

Recommended Posts

• Replies 152
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

ble, es jūtu ka tālāk pa 12o tikšu tikai ar hintiem, jo es NEKO nespēju izdomāt :(

besī ārā :)

moerto - ctrl+a parasti sniedz clues.

edit1: sviests, uz šaru tiku tālāk, uzdevumu tāpat nesapratu.

edit2: lol 13ais bijavieglākais no visiem :D

:( 17 lvl

edit : 15 ir reaali forshs... tur kkadi IXOHOXI

saprotami? Paskaidro man lūdzu 12. līmeni.

kas attiecas uz trešo līmeni tad hints kā jau redziet ir "ask your keyboard". Ko iespējams ir prasīt klavierei? :) Es pats kādu brītiņu domāju, bija tikai viena loģiska atbilde un tā arī derēja :)

edit: nu ja, tagad 15o nevaru saprast.

btw - es izmantoju painu un vienkarsi piepildu backgroudnu ar sarkanu krasu, tad viss paliek redzams! :)

es tak teicu ka risinājumu vajag baltiem burtiem rakstīt :F

tur pirmo burtu vajag lielo

aizgāja 15ais :)

sasman: ja minēji, tad nestāsti pasakas, ka tev viss bija SAPROTAMS. Un es kaut kā neticu, ka tu tik ātri pats uz savu galvu tik tālu tiki. Drīzāk atbildes internetā atradi, tāpēc lūdzu PAKLUSĒ šajā topikā kur citi paši grib izdomāt.

un vispār - ja jūs te rakstīsiet atbildes, es jūs banošu.

edit: :D 16 rēcīgs :)

Tev palīdz :D ķipa izklausās tā it kā tev kāds palīdzētu domāt nevis tu lasītu hintus kas jādara, kas bieži vien ir līdzvērtīgi atbildēm.

Neviens te līdz 18 nav ticis, visi godīgi domā un ja kāds te sāks likt atbildes, tad kā jau teicu banošu :)

beef - neviens tev astoto neteiks (ja teiks bez baltiem burtiem tad nobanošu :) ) - ja jau tu tik tālu esi pats ticis, tad kur problēma? Viss tur ir ļoti skaidri uzrādīts, kuri cipari atbilst kam...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...