Jump to content
GIGN Forum

Ps3

Edza15
 Share

Recommended Posts

Nē, pašlaik nevar atkodēt. Ja ir nauda priekš PS3, tad būs arī priekš spēlēm. Un man fucking intersē kā tu ierakstīsi blu-ray diskus.

ā piedod ka uzrakstīju. Vnk gribu uzzināt par to vairāk. Saproties vnk uzzināt vairāk par visko. Un nepārmet man ka es krāju postus. Lielāko daļu es tikai skatos un neierakstu komentus. Šoreiz vnk tā gadījās. Bet es negribu sākt dirsties (te tas tā ātri notiek) tāpēc chill.

Priekš tam ir google. Pa šo tēmu ir neviens vien links :thumbsup:

Neesi pamanījis, ka sāk dirst virsū lielākoties par atklāta par stulbuma izrādīšanu? Piedomā, ko raksti un neviens tev nebrauks virsū.

Edited by cash^

ok sāksim ar to, ka neesmu stulbs. ;)

Otrkārt nu jā, zinu to googli vopš, bet tagad esmu drusku iedzēris (nenoveļu vainu uz alkaholu par manu stulbumu, bet tā nu tas ir). Labi vsjo. Iegrimstam offtopikā. Nevēlos vairāk diskutēt ;).

EriX, a) aiznes uz darbnīcu un atkodē, b ) nopērc disku (aizmirsu kā sauc) kurš ir jāieliek katru reizi pirms liec iekšā neorģinālo cd, c) pērc orģinālās spēles (lol)

Visloģiskākais ir variants a :) Atkodēšana maksā max 25 Ls, cd tikpat.

Edited by cash^

Man liekas, ka atkodetam ps2 nekads disks nemaz nav vajadzigs! Var prosta likt ieksa parastas matricaS! :)

A ps3 atkodet nevar un man ir chujs, ka ari nevares delj viena iemesla - lai ps3 speletu tikla, vajag pedejo apdeitu, bet ir ta, ka reali biezi vajag apdeitot un sony ar apdeitu var pilniba notestet sistemu un saprast, vai tur ir uzinstalets haks un izrubit konsoli, ja velas!

Beefs

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...