LAVRx Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 (edited) LOL! Avataru pizdjiitaaji varbuut veel kaads siikais gurkjis ar manu avataru (kas arii ir unikaals) seezh kaadaa perdelju forumaa! P.S. JĀ Edited April 24, 2008 by LAVRx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lecter Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 Glud!nataj, mēs esam satrakots pūlis nevar to tā atstāt, tad jau katrs te izdomās visu pārspiest 1:1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 Brucini nost un paraksties ka nakosho reizi ja zags pakars aiz olaam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lecter Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 mēģinu panākt vienošanos ar tiem ākstiem, ja nesapratīs normālu valodu, nu tad neko... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeoX Posted April 24, 2008 Author Report Share Posted April 24, 2008 Nu tur ir ari tavas pamacibas Lecter Es uzskatu kad tomer ja jasnobrucina un ta vieta jaieraksta lieliem buriem , NEZAGT ----> =) Es uzskatu ja tu njem pamacibu un atstaj autortiesibas , tas ir normali... Neko 6ausmigu tur nesaskatu, bet nu kad kk tizli pielabo, izkjemo + nozog macho avataru, tas nav piedodams Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 Lecter ... bišk neesi pārspīlējis, ne ? http://cs.tec.lv/forum/index.php?showtopic=59 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 LOL Tas jau ir nedaudz apkaunojoši, ja to darija Lecters. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CJxx Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 nav jau tas tik grūti, tie kas atbalsta šo ideju saka JĀ ! EDIT: Ha 2.1.6 vis vieglāk hakojamais forums pasaulē esmu PAR! bez brutalitātes mūsdienās mazos jokdarus pārmācīt grūti! Ja vien viņi nav saistīti ar kristietību, bet cik man zināms, baušļos bija kautkas "tev nebūs zagt" tākā droši, viņi nav svētie Link to comment Share on other sites More sharing options...
SchWarZ ;) Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 LOL lecters, ar savu exploitu reti ko nobrucinasi, vairuma visi sie caurumi tiek aizlapiiti. Nebutu jau problemas ja tas suds darboties iedzen shellu un aiziet, ehh Dohh, sadi perdelji bus muzigi, muzos.. Ne, vispar pilnigi saprotu ka ir kad kaut ko nozog, kaut vai ari tikai sikums Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 Vai tad lecters to rakstija? XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synk Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 (edited) Spermis man iedeva linku uz šo postu, lasot jūsu visu rakstus, mani pārņema nepatīkamas sajūtas... Es atzīstu, ka esmu nokopējis pāris pamācības, un es visiem autoriem ļoti atvainojos, tās pamācības esmu jau izdzēsis! Bet uzzinot par smoky biju šokā.. Es bieži GIGN forumā nēsmu, tāpēc nezinu, kādus avatarus jūs izmantojat.. Ieraudziju macho avataru vis bija skaidrs! Smoky BanneD ! Es vnk negribu, lai jūs domājat, ka TEC projektā piedalās kautkādi LOXI, viens no mums šo priekštatu patiešām radīja! Edited April 24, 2008 by Synk Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 Synk pareiz dariji Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 he he, vismaz cilveeks normaali atvainojaas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synk Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 Nu man prieks, ka mani atbalstiet, jo GIGN forumā dabūt tik sliktu slavu ir kā nāves spriedums, jo GIGN projekts ir viens no populārākajiem Latvijā, ja ne vēl pat populārākais Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 Es domaaju te nevienam nav pretii ka kopee vinju pamaaciibas, bet vareetu jau ielikt atsauci un autoru no kurienes njemta pamaaciiba...signus un avatarus gan nav forshi zagt, tachu var paseedeet paaris minuutes un pamekleet sev kaadu avataru vai arii uztaisiit... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smoky_ Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 kr4!!! GRIBU IZTEIKT ĻOTI LIELU,LIELU ATVAINOŠANOS ĪPAŠI MACHO, KA ZAGU TAVU AVATRU!!! VĒLREIZ PRASU PIEDOŠANU SRY ES NESAJĒDZU NEVARĒJU CITU PAŅEMT SRY! NEZINĀJU KO DARĪT UN TAGAD SANĀCA TĀ... PLZ SORYY MACHO PAR TO NEGRIBĒJU LAI NOTIEK TĀ UN ATVAINOJOS ARĪ ĪPAŠI PA6AM THE GIGN KA BIJU ZADZIS PAMĀCĪBAS UTT. PLZ ATVAINOJIET MANI PAR TO... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 yes, tagad macho varees tevi nobanot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smoky_ Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 Man vienalga lai bano MAN GALVENAIS TGD IR IZTEIKT ATVAINOŠANOS TO KO ES IZDARĪJU!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 Nu, es domaaju... sho kljuudu tu vareetu labot ieskaitot macho chiriku(10LS) par taadas cienjas aizskarshanu... Iedomaajies, cik ilgi vinjs mekleeja bildi + vel vinju pielaboja.. a tu, nevienu necienosh vnk panjem un uztaisi to par savu.. pat atljauju nepaprasiji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smoky_ Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 Es visus avatrus visur samainīju visu izdarīju lai nebūtu kā macko. bet LŪDZU PIEDOT! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 macho varētu samaksāt tās bildes īstajam autoram XD2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 Oddish XD Ar piedod šoreiz nepietiks XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lecter Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 (edited) man patīk, ka esmu iecelts par galveno gign.lv administratoru Edited April 24, 2008 by Lecter Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 XD Un ko tad tu veel ieteiksi vinjam darit? Skriet plikam pa chaka ielu???? ? Chalis atvainojaas, un diezvai vinsh skaitiis kaut kaadu deshuku! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 GRIBU IZTEIKT ĻOTI LIELU,LIELU ATVAINOŠANOS ĪPAŠI MACHO, KA ZAGU TAVU AVATRU!!! VĒLREIZ PRASU PIEDOŠANU SRY ES NESAJĒDZU NEVARĒJU CITU PAŅEMT SRY! NEZINĀJU KO DARĪT UN TAGAD SANĀCA TĀ... PLZ SORYY MACHO PAR TO NEGRIBĒJU LAI NOTIEK TĀ UN ATVAINOJOS ARĪ ĪPAŠI PA6AM THE GIGN KA BIJU ZADZIS PAMĀCĪBAS UTT. PLZ ATVAINOJIET MANI PAR TO... Būs jau labi mazais. Panākumu atslēga (ja tev tāda lieta kā panākumi vispār interesē) ir taisīt sūdus pašam. Citu sūdus kopēt nav izdevīgi. Synk - vari jau to nabagu nebanot tai forumā - viņš tur baigi iejuties bija, veselus 125 postus sakrājis. Es pat sajutos slikti, ka tik skarbi lamājos. Es arī atvainojos par to ko teicu Lai jums veicas (ar nosacījumu, ka paši visu dariet un vismaz ja kopējiet, tad ielieciet atsauci ) lol 11010 posts. foršs binārais kods. sanāk 26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts