Outsider Posted October 28, 2004 Report Share Posted October 28, 2004 (edited) nu tā , domāju ka ir pienācis laiks domaat par tiesību apgreidoshanu , pirms ~pusotra mēneša dabuuju slay slap , pa šo laiku redās tāda vajadziiba pēc veel dažām komandām - xg , xllama , xtsay , xpsay , xsay , xvotemap , xvotekick , xk p.s nu nez vai ir veerts atkal staastiit to pashu ko visi ( xk - nu tur kickot pidarus , dirseejus , etc. ) vienkaarshi varu pateikt ka ne pa keksi neko nedariishu , netaisniigi neadmineeshu ! p.p.s nu tad lemiet pashi Edited April 16, 2005 by Outsider Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted October 28, 2004 Report Share Posted October 28, 2004 (edited) Lets say why not ? rec to outsy Edited October 28, 2004 by ExtraOrdinary Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted October 29, 2004 Report Share Posted October 29, 2004 totali NEATBALSTU spele reti, slikti un tev tas pashas tiesibas vajadzetu nonjemt. Vienreiz kad redzeju tevi spelejam tu dust2 pa teroriem seedi baaze visulaiku un pats slapo sevi Gudri ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BuLLsh!T Posted October 29, 2004 Report Share Posted October 29, 2004 Duuuraks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outsider Posted October 29, 2004 Author Report Share Posted October 29, 2004 (edited) ko jūs visi ticat kautkādam smirdīgam bucheram? 1. ja es sevi slapoju , tas bija warmup laikā kad var darīt ko grib! 2. nekad nesēћu bāzē (varat paprasīt gandrīz jebkuram playeram...es tieshām neatbalstu visus tos campshitus 3. bucher , tevi vispār neviens nerespektē ... p.s tavus ultra-objektīvos komentārus negaidu p.p.s gribi 1x1? redzēsim kurљ te ir bots Edited October 29, 2004 by Outsider Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted October 29, 2004 Report Share Posted October 29, 2004 (edited) tas nebija warm up laikaa un nestreso taa Edited October 29, 2004 by Bucher Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted October 29, 2004 Report Share Posted October 29, 2004 no manis REC tikai par trim peedeejiem NORec... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outsider Posted October 29, 2004 Author Report Share Posted October 29, 2004 njaa papisu tev....nu nekas kad buushu maajas ar jauno padu tad uzzipaasim 1x1... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cilveeks Posted October 29, 2004 Report Share Posted October 29, 2004 bucher tu vispaar esi opeedeejais gailis ! kar4 tu vispaar uz kaadu citu vari teikt ka slikti spelee ? tu varbuut paskaties kaa tu spelee ? seedi vislaik kautkur ! rec outsaideram Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outsider Posted October 29, 2004 Author Report Share Posted October 29, 2004 nesāksim te apspriest cilvēku skillus , es nemaz neprasu slotu , jo esmu aptvēris to ka mans skills ir visai dranķīgs... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted October 29, 2004 Report Share Posted October 29, 2004 cilveek Link to comment Share on other sites More sharing options...
hUr Posted October 29, 2004 Report Share Posted October 29, 2004 Sakarigs 4alis! pazistams cilveeks, atbalstu tiesibu apgreidu... P.S ?Bucher laiks aizvert savu muti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted October 29, 2004 Report Share Posted October 29, 2004 ?Bucher laiks aizvert savu muti ko tu te vel savu jakli atveri? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cilveeks Posted October 29, 2004 Report Share Posted October 29, 2004 bu4er tu esi taads kretiins taads kretiins tevi vajadzeetu izniideet kautkaads lohs vienkaarshi zb tu esi pats tu speleet nemaaki bet dirs ka tas ir taads un tas ir taads Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurisss Posted October 29, 2004 Report Share Posted October 29, 2004 nu tā , domāju ka ir pienācis laiks domaat par tiesību apgreidoshanu , pirms ~pusotra mēne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted October 29, 2004 Report Share Posted October 29, 2004 cilveek es to4 nesaprotu kur tadi izdzimtenji rodas. Tu vispar uz mani saki d1rst tikai delj ta ka es tevi CSaa noshaavu. Es nezinu kadam daunim ir jabut lai delj ta shitadus textus d1rstu psc Link to comment Share on other sites More sharing options...
hUr Posted October 29, 2004 Report Share Posted October 29, 2004 ko tu te vel savu jakli atveri? Es neatveru nekadu jaakli [ tavu vardu izveele ir neparspejema, taa pat kaa tavs domashanas veids] [ ], bet gan atnacu izteikt savas domas[to dara ari visi paarejie sapratigie cilveeki cik esmu noveerojis], bet tu ar savam gudriibaam piespamo tikai forumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted October 29, 2004 Report Share Posted October 29, 2004 pusotrs meenesis jau apkaart??? bet tik un taa tu neesi gign maniits vispaar!!! bishk pa daudz gribaas , ne? TotaaaliNEatbalstu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outsider Posted October 29, 2004 Author Report Share Posted October 29, 2004 myth lol? es speeleeju peedeedjaa laikaa viaraak nekaa jedbkad , tu tieshi nededsi maniits Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted October 29, 2004 Report Share Posted October 29, 2004 myth tur vinjam taisniiba uz gign vinjsh vispaar shonedeelj ir diezgan biezhi maniits.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fragMachine Posted October 29, 2004 Report Share Posted October 29, 2004 neesmu maniijis 2 nedeeljas , nu tas taa dzelzsgriezeejam aka brekeshumutei var dot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flea Posted October 29, 2004 Report Share Posted October 29, 2004 Es gan esmu vinu manījis! Un diezgan bieži! Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted October 30, 2004 Report Share Posted October 30, 2004 nedeelju paspeelejis un uzreiz grib tiesiibas .... savu vaardu esmu pateicis - NEATBALSTU!!! tik nelien pie manis mircaa un kko neprasi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted October 30, 2004 Report Share Posted October 30, 2004 myth nespried par citiem peec sevis Outsider tieshaam peedeejaa laikaa ir biezhaak maniits gignaa..ka izmantotu tiesiibas nepateemu neesmu itkaa maniijis.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 30, 2004 Report Share Posted October 30, 2004 ak vai. Bucher teoreetiski tev vajadzeetu buut gudraakam par cilveeku un pieveert muti.... bet neeeee. Nu tad i sanjem savu warn leveli (daudz vairs tev nav atlicis). Varbuut ja uzvediisies kaa normaals cilveeks (which is higly unlikely) tad kaut kas tev tiks nonjemts...... cilveeks. Shinii gadiijumaa vareeji tak pakluseet. Visiem redzams ka buchers sevi shoreiz pataisa par idiotu. es no sirds saprotu tavu veeleeshanos atbildeet, bet tici man - tas neko nemaina. Juusu starpaa varbuut taa ir kaada forsha ciinja - kursh peedeejais kaut ko iedirsiis, bet atbildot ar bezsakarainajiem uzbraucieniem (pat ja tie dazhreiz ir sakaraini) tu driizaak panaaksi ka tev pacelj warn leveli. Nu neuztveriet foruma moderatorus/adminus par netaisniigiem idiotiem. Tie kas lamaajas bezjeegaa uz citiem & spamo, pret tiem arii tiks veiktas sankcijas. Vot es saprastu ja buutu shaadi vinsh: gribu tiesiibas & slotu perona: nu es nedomaaju, vispaar vinsh slikti speelee vinsh: bljee tu pideras izvaaleeshu tevi nav reakcijas no moderatoriem. Tad luudzu, lai persona atsuuta PM ar tekstu "kas taa par netaisniibu ka tas dzheks netika sodiits". Shaados gadiijumos nav jeegas atbildeet kaut vai tikai taapeec ka visiem ir redzams ka "vinsh" ir stulbs. Guustiet savu moraalo gandariijumu nevis no pretbraucieniem bet no taa ka vairaaki citi cilveeki uzrakstiis ka "vinsh" smird. es protams negaidu ka kaads no jums taa dariis, jo palikt atbildi paraadaa ir viena drausmiiga lieta, bet nu varbuut ir veerts pameegjinaat Varbuut risiniet savus "augliigos" dialogus mircaa.... Paldies par uzmaniibu p.s. a par tiesiibaam... hvz, jaapagaida veel citu komenti.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts