mephisto Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 Jā! Es nezinu kāpēc, bet diezgan daudzos saitos visi teksti ir sarakstīti Italicā. Nu tas ir tā, ka agrāk bija normāli, bet tagad, nez kāpēc, ir pārvērtušies. Kā to izlabot? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 Tools>Options>Content... Tālāk itkā viss jāsaprot... Link to comment Share on other sites More sharing options...
baarbijvecis Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 vienmēr esmu brīnījies kā cilvēki šito dabū gatavu... ~8 gadu laikā, kopš ņemos ar kompjiem, ne reizi man nav nekādas problēmas ar interneta vai sistēmas fontiem bijušas, tai pašā laikā citu datoros esmu ik pa laikam redzējis ko jūs visi instalējat vai ko pīpējat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mephisto Posted April 22, 2008 Author Report Share Posted April 22, 2008 mļā. Ir webi, kur ar fontiem viss kārtībā, bet ir lapas, piemēram, www.google.lv man viss rādas italicā.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted April 23, 2008 Report Share Posted April 23, 2008 Nēesi gadijumā izdzēsis fontus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeteCtiV Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 (edited) Ermm, man vakar tas pats parādijās... Instalēju no kompja kkādus mēslus nost, atvēru FF un sākās italics... Bet tas vispār arī pašam windowsam dažviet ir italics, kur agrāk nebija... EDIT: Itkā vairs nav, nedaudz pagūglēju. Nospiedu ctrl+i un vis ok... Edited April 24, 2008 by DeteCtiV Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 (edited) Nu tad tā ir kaut kāda windows`a tēma, kas defaultos tekstus rāda italicā. Parasti lapās css`ā norāda tikai font-family: Ja nav norādīts text-decoration: vai font-weight:, tad dabīgi, ka tiks izmantoti defaulti pārlūka vai windas uzstādījumi. Man vismaz tā šķiet Edited April 24, 2008 by n0r3k Link to comment Share on other sites More sharing options...
mephisto Posted April 24, 2008 Author Report Share Posted April 24, 2008 Parasti lapās css`ā norāda tikai font-family: Ja nav norādīts text-decoration: vai font-weight:, tad dabīgi, ka tiks izmantoti defaulti pārlūka vai windas uzstādījumi. Man vismaz tā šķiet Nu jā, bet kā tagad, lai dabūn atpakaļ normālus fontus? Ja Tu tur esi paskaidrojis, tad, atvaino, nesapratu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mephisto Posted April 25, 2008 Author Report Share Posted April 25, 2008 (edited) http://ibb.oo.lv/forum/viewthread.php?foru...mp;thread_id=33 ie4iko ceru sapratisi! Bļin! Kā jaunus fontus uzlikt zinu, bet man vajag mozillā, visās lapās, dabūt atpakaļ Times New Roman. Optionos viss ir salikts, bet tik un tā rādās italicā. 'Eku bilde. Edited April 25, 2008 by mephisto Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeteCtiV Posted April 25, 2008 Report Share Posted April 25, 2008 Vaitad ctrl+i, kad esi izgājis no visiem browseriem nepalīdz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mephisto Posted April 25, 2008 Author Report Share Posted April 25, 2008 varu spaidīt, cik gribu, vienalga nepalīdz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mephisto Posted April 29, 2008 Author Report Share Posted April 29, 2008 Bring Up My Post! Karoиe tв. Figтa tвda, ka arо winampв man dziesmu nosaukumi parвdоti slоprakstв. Nu kamфn, varbыt ir vзl kвdas idejas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 Ieslēdz windows`ā "classic theme" un tad paskaties, kas notiek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mephisto Posted April 29, 2008 Author Report Share Posted April 29, 2008 Nekas nemainās.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now