Sharphawk Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 Taisu serveri sev un saviem draugiem lai sava starpa uzspeletu... problema ir tada kad es esmu visu sagatavojis serverim ejot ieksa un rakstot konsole kadu amx komandu man parada: "unknown command.." ludzu izpalidziet.. ko man darit Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 Pareizi raksti? AMX strādā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yuniorss Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 AMX strādā? vai ari + sita parbaudi savu ACC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharphawk Posted April 22, 2008 Author Report Share Posted April 22, 2008 (edited) AMX strādā? Laikam nestrada, visu ka vaig saliku ieks users.ini beigaas.. ieeju serveri un rakstu piemeram amxmodmenu un rada unknown command.. Ko lai daru lai iet?? Edited April 22, 2008 by Sharphawk Link to comment Share on other sites More sharing options...
yuniorss Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 iebaj pa jaunam addmonu! Vai parinstale serveri.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaaniskal Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 ja viņam nebūtu acc tad rādītu "You have no permissions for this command" vai kko tādu. Bet pa tēmu... paskaties vai tev viss ir visur pareizi salikts. es arī vienreiz čakarējos, bet izrādas ka nezin kapēc iekš liblist.gam nekas nebija saglabājies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now