Endijs_Dzerkalis Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 Jūs teicāt ka nekādas neorģinālās mapes neliksiet! Casle man liekas ka ir neorģināla! LINKS : omfg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba Tonja Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 LINKS : omfg Nekadu casle neredzu redzu tikai cp castle3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 Laikam dažas reizes tika uzlikts, lai pavērotu kas notiek ar tautu. Tas pats noteikti ar citām mapēm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 wormam viņa esot iepatikusies (viņa gaume vienmēr ir bijusi drausmīga). bet nu es, kad būšu serverī, to karti uzreiz mainīšu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted April 21, 2008 Author Report Share Posted April 21, 2008 Paldies Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 A viens jautājums ne pa tēmu, nafig gandrīz vislaik (~90%) ir dustbowls? Es 2 dienas paspēlēju un man jau konkrēti nobesija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 Es to dustbowlu turēt vairs nevaru. Tagad vienīgā doma spēlējot ir "NU LŪDZU TAK BĻAĢ HYDRO BEIDZOT". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted April 21, 2008 Author Report Share Posted April 21, 2008 Dustvowl ir tāpēc ka nav tautas! būs map circle tikai tad kad parādīsies tauta 24h dienā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 (edited) Nu bļe, kas tajā dustbowlā ir tik kruts, kā nav hydro ? Abas kartes ir vienlīdz labas. Es saprotu, ka ir apnicīgi spēlēt 2 forts, bet hydro un dustbowls ir vienlīdz krutas. Edited April 21, 2008 by Sharingan Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 Nu vispār cik es reti spēlēju tf2, man liekas, ka gignā tik tā mape griežas. Baigi apnīk un par tautu gan nerunāsim es 15min gaidiju kamēr tikšu serverī, beigās aizgāju uz kso serveri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 (edited) hydro ir debīla. well ir forša ( ja well ir tā, kur ir vilcieni ). to vajadzētu biežāk. Quick Edit : Tas ir slikti, ka ir pilns serveris vienmēr? Tu gribētu 5v5 spēlēt? Edited April 21, 2008 by minOrity Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 Nu jā, serverī ir takā pagrūtāk tikt, jāgaida līdz sloti būs pieejami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 imho dustbowl un well ir vislabak sabalansetakaas kartes... bet taa kaa man dustbowl patiik labaak un tauta nav 24/7 serverii, tad pa naktiim staav dustbowl-only... peec nakts, kad ienaak kaads admins, tad arii karte tiek nomainiita runajot par castle3... es uzskatu, ka tf2 ir parak maz kartes un castle3 ir tomer vairak vai mazaak ok. enivei vinja nav ieksh mapcycle iekshaa, tapec nesatraucaties paragri p.s. macho ej dirst Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 paspēlē badlands un granary - tās arī ir sabalansētas. (hydro arī tikai pāris daļas ir nesabalansētas). gravelpits un ārā nākošais goldrush arī ir foršas kartes. A tādu castle - vienkārši nepatīkami spēlēt - prasta karte bez izdomas un detalizācijas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 ā jā, piemirsu par badlands, ir ok... granary gan ir so-so... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 tas ka tev viņa nepatīk nenozīmē ka viņa nav sabalansēta kūlajos turnīros tik wellu un greinariju bombī (nu tagad droši vien arī badlandus) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now