rayzel Posted April 17, 2008 Report Share Posted April 17, 2008 nu tā man ir 300 gb cietais.. un vēlviens 200 gb cietais.. abi ir samsung firmas. bet ne vienādas sērijas. - tātad jautājums.. es pievienoju cieto, bet man viņu neuzrāda. - kas varētu būt nepareizi ? vai kas vēl varbūt būtu jāizdara lai viņu atpazītu. ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted April 17, 2008 Report Share Posted April 17, 2008 Formatē to.... Un izmanto google.lv, jo ir jau runāts... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rayzel Posted April 17, 2008 Author Report Share Posted April 17, 2008 ko man formatēt ja man neuzrāda to cieto >? .. - tad varbūt visa formu vietā uzliekat linku uz google ? .. it kā tur neskatijos. neko nevarēju atrast.. tikai datuve.lv kur atbildes uz jautājumiem nebija.!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 Ja ir SATA shmaards, tad skaties vai ir draiveri, k-gan ja tev jau ir uzlikta windooze, tad tur jau jaabuut insteleetiem draiveriem. Vel vareetu buut, ka nava pareizi salikti jumperi uz cietnja dirsas, taa manupraat ir iista probleema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yuniorss Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 (edited) aga par tiem jumperiem tev taisniba palubom vins nau salicis! paskaties TE Edited April 18, 2008 by yuniorss Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now