Fruktainais Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 Un vsp pati Latvijas izlase teica, ka sūdīgi nospēlēja. Varat draugos paskatīties. Un vēl pie viena, labs fights starp Somiju un ASV Jā, normāli soms purnā dabūja-asinis vien pludoja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aws Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 Nja musejiem cauri ,tie noraidijumi jau visu izcakareja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
emeka. Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 nejau tiesnesis dabuja diskvalifikaciju bet videotiesnesis. Un par spēli jā tesneši sucks tāpat kā mūsu spēlētāji kuri pakāsa 3/3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 Sjo priekš manis čempis ir beidzies Lai gana par čehiem un somiem pafanošu,un cerēšu ka čempi nepaņems ne KRIEVI ne KANĀDA! Spēle pret Vāciju bija emocionāli pārpilna,bet kā jau iepriekš nojautu,ka MASĻSKIS neizvilks līdz galam,ka vārtos NAUMOVU bija jalaiž lai MASALA atpūšas,jo 1/4fināla ja MASALA būtu vārtos bijis būtu pavisam smagi,jo spēlē pret Norvēģiju viņam bija neliela muguras trauma! KARSUMS toč ir pielīdzināms Kopitāram! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 (edited) 37sekundeee jau 1:0 kanada vadiibaaa pret Norvegiju Hiitlijs ielika Te laikam bus rekord uzvara P.s. Nu jau 2:1 1maaa 3dalja beidzaas! Tiko skatijos arii Chehija-Zviedrija,kuraa papildlaikaa Zviedri izraava uzvaru!3:2 Kreipaans ideali krieviski tagad tulko pa tv3+ :D Da to 2tro ZViedru golu nedriixteja ieskaitiit,jo prims tam tika CHE vartsargs nogaazts!Un tiesnes mulaaps atteicaas noskatiities videoieraxtu,ko peiprasija CHE treneris Edited May 14, 2008 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
emeka. Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 Jā man žēl Čehus tā cīnījās,bet beigās kkādu stulbu golu iebakstīja Zviedri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 Bļa, sukas svensoni vinnēja nahaļavu. Bet es tagad vnk rēcu par latviešu komentētāju TV3+. Psc, nahuj viņš tur bija jāieliek, kur ir tas otrs krievu džeks? Man viņu ir grūtāk saprast nekā to krievu, lol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natijs+ Posted May 15, 2008 Report Share Posted May 15, 2008 Bet es tagad vnk rēcu par latviešu komentētāju TV3+. Psc, nahuj viņš tur bija jāieliek, kur ir tas otrs krievu džeks? Man viņu ir grūtāk saprast nekā to krievu, lol. Izrādas tu nēsi vienīgais Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 15, 2008 Report Share Posted May 15, 2008 PUSFINAALI: Kanada-Zviedrija Somija-Krievija Bus jautri bet reali spriedeleejot ka finalam vajadzetu but tadam kadu vinju jau ieprieksh prognozeeja Krievija-kanada un Skandinaavu dueelis Somija-Zviedrija! Lai gana gribeetos labak finaalu Kanada -Somija un pa 3sho vietu Zviedri-Krievi....ZHel ka ka Chehi tomer Zviedru vietaa nebija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natijs+ Posted May 15, 2008 Report Share Posted May 15, 2008 (edited) Tomēr bļēēē gribēju..lai Ivanāns kadam purnu izstaida :sparta: p.s. ganjau 09 Edited May 15, 2008 by Natijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aws Posted May 15, 2008 Report Share Posted May 15, 2008 (edited) :sparta: p.s. ganjau 09 PČ vins nevienam ''neizstadis purnu'' ,neredzeji kas notika ,ka vins gribeja kauties,uzreiz 20+5 laikam un atta. Nu NHL stabili 4alis kadam purnu var ''izstadīt'' Edited May 15, 2008 by Aws Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted May 15, 2008 Report Share Posted May 15, 2008 Diezgan interesanti ir tas, ka pirms gada Maskavā pusfinālā spēlēja tieši tās pašas komandas, kas tagad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 Šodien pusfināli! Uz papīra jau skaidrs,ka finālā vajadzētu būt CAN-RUS, bet ceru ka SOMI saplēsīs Krievus!Krieviem Kovalčuks arī nevarēs spēlēt!Zviedriem škiet nav variantu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
baarbijvecis Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 stulbi kanādieši ar zviedriem būtu mans sapņu fināls... kaut gan nē, man ASV tomēr patīk labāk par Kanādu Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 Nju ko PUSFINAALS VAR SAAKTIES!Skatos ka pat interese ir manāmi zudusi par PC! KRIEVIJA-SOMIJA Ceru ka SOMIEM izdosies varoņ darbs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 (edited) Krievija - Somija 4:0 Jāsaka, ka krievi uzvarēja pilnīgi pelnīti. Pirmie 2 vārti vienkārši perfekti izspēlēti, trešie iemesti vairākumā un ceturtie jau tukšos vārtos. Izskatījās, ka somiem vispār nebija ko likt pretī krieviem. 3.periodā, kad somi zaudē 0:2, viņi 2x dabū muļķīgus noraidījumus par 6 laukuma spēlētājiem. Otrajā gadījumā krievi iemeta 3.vārtus.. Par 90% esmu pārliecināts, ka finālā spēlēs CAN vs RUS. Nu es ļoti šaubos, ka zviedri uzvarēs Kanādu Žēl, ka nav tāda opcija kā "izslēgt komentētāju". Komentēt spēli viņš vispār nemāk. Un vēl viņam pastāv neeksistējoša komanda Anaheimas "Mighty Ducks". Anaheima jau kādas 2 sezonas spēlē ar nosaukumu "Ducks", bet nē, vot viņam ir "Mighty Ducks". Tādus idiotus vispār televīzijai tuvumā nevajadzētu laist. Vienu brīdi parādījās ideja izslēgt skaņu, bet mēmo kino gluži arī negribējās skatīties. Par laimi vismaz Latvijas spēles viņš nekomentēja. Edited May 16, 2008 by acido Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 Tieši tā iemesla dēļ es pagāšgad pēc iespējas vairāk skatījos TV3+, jo tur, kaut arī ar saprašanu bija kā bija, vismaz runāja ok. Da un kādai vaina "mutei", tāpat jau neko ļoti svarīgu dzirdēt nevar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baarbijvecis Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 (edited) ja komentētāji nepatīk, vēl jau var pa Viasat Sport skatīties, vai tad tur nerāda? protams, ja neredz to kanālu, tad nekā... Edited May 16, 2008 by baarbijvecis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted May 16, 2008 Author Report Share Posted May 16, 2008 Kanāda - Zviedrija 5:3 pēc 2. perioda Link to comment Share on other sites More sharing options...
SchWarZ ;) Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 Nuu kas vineja kanada vai zviedrija? redzeju pirmos 2 periodus un aizmigu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 kanāda zviedrija 5:4...hell yeah sapņu fināls, ceru, ka krievi vinnēs, lai kanādiešu pārliecībai pienāk gals Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 Vo, vo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Bass Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 Kad notiek finaala speele? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hiid.E Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 Kas uzvarēja Zviedrija vai Kanāda pa nakti kad bija spēle? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 Spēļu laiki Can 5 : 4 Swe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now