Kiwix Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 Tātad ja es esmu nokačājis linux ubunt... Kā man to apvienot ar windows, lai piem. pie pc ieslēgšanas varētu izvēlēties... Vispār apskaidrojat, kas notiks, ja es uzlikšu linux (vai faili (dziesmas utt.) nepzudīs) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 Ubuntu instalē uz atsevišķas partīcijas, windows un datus atstāj mierā. Ubuntu pats uzstādīs "Grub", ar kura palīdzību startējot datoru varēsi izvēlēties no kuras partīcijas. P.S. Bet ja tev nav nojēgas par šito, tad labāk neko nedari, jo ja ir līkas rokas, palikt bez visiem datiem ir ļoti viegli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baarbijvecis Posted April 15, 2008 Report Share Posted April 15, 2008 linuksim vajadzēs divas partīcijas kā minimums (vienu swap) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted April 16, 2008 Author Report Share Posted April 16, 2008 (edited) Skaidrs... Atstāšu kā ir... Jo uz LINUX`a rokas tiešām ir pārāk līkas =] Edited April 16, 2008 by Kiwix Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts