Skyforger Posted April 14, 2008 Report Share Posted April 14, 2008 Kurš būtu vis labākais vienkāšām lietām. Pameigīnāju milkshape bet tas ir sarežģīts vai nav tāds tūlis kā WHE ? kur es modeli liktu pa kubikiem kopā Un vēl ar ko taisa spiritus ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted April 14, 2008 Report Share Posted April 14, 2008 Pameigīnāju milkshape bet tas ir sarežģīts vai nav tāds tūlis kā WHE ? kur es modeli liktu pa kubikiem kopā Un vēl ar ko taisa spiritus ? VHE tev arī sākumā likās sarežģīts. sprites taisa ar visādām sviestainām programmām, fpsbanana pie tools bija kaut kādas, tepat forumā arī bija kaut kas jau runāts. Bet nu labāk kartes iemācieties taisīt nevis modeļus un sprites, kuri būs briesmīgi un tāpat kartē negribēsies likt tādus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyforger Posted April 14, 2008 Author Report Share Posted April 14, 2008 man vajag ļoti vienkāšu modeli - vadu vadu kas nāk piem. no griestiem un iet uz leju un iejiet sienā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now