Jump to content
GIGN Forum

Shit With Css Server

Recommended Posts

Shodien nodomaaju pamaaciities SourceMod skriptingu, jo Amxx skriptingu jau esmu iemaciijies. Mosh arii uzmaukt CSS serveri. Esmu taisijis CS serveri, domaaju ka CSS ir tapat ka CS. Nokachaaju HLDSUPDATETOOL.. visu izdaru... ierakstu ko vaig... itka visam jaaiet - bet visulaiku raada:

Updating Installation...

Nu es saprotu ka vajadzeetu but ilgi.. bet tad vismaz jaabut kadam progressam installacijaa. Nodomaaju, ka daru ko nepareizi. Varbuut CSS serveri savaadaak jainstallee... Aizgaaju pie Google tantes. Vinja iedeva linkus. Skatiijos vairaakas pamaciibaas. Itka Visu Daru pareizi... Mekleeju kas pa probleemu... Liidz shim veel neesmu atradis. Googlei nebija atbildes. :(

Itka izdariiju visu lai netrauceetu hldsupdatetool... Meegjinaaju vairakas reizes palaist... Nekaa.

Varbuut kads zin kas par lietu? Ja kaadam taa ir gadiijies, un vinjsh ir ticis ar sho probleemu galaa. Help Me XD. Jo bez servera nevar iztesteet vai plugini iet...

Ja tu doma hldsupdatetoolam - nee. Mekleeju google foruma topikus par sho.. Nekaadu noderiigu info nedabuuju. Varbuut pameegjini kaartiigaak atcereeties... Tieshaam noveerteetu ja kaads vareetu paliidzeet... Protams pats tagad pa googli rakshos.

A kaa tev liekas kapec man vaig hldsupdatetool? XD

Gribu dabuut servera failus un DS.

EDIT: Eu nu NVM.. pats tiku galaa.. kaa vienmer... paldies janci par centiibu ;)

Edited by shine

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...