Fragrancer Posted April 10, 2008 Report Share Posted April 10, 2008 Tātad, situācija ir šāda: Kaimiņam ir Apollo mājas komplekts 2 - pie modēma ir pievienots Linksys routeris WRT54GC, kas nokonfigurēts kā Access point ... mājas datoram ir wireless uztvērējs ... tālāk - es savu Linksys routeri WRT54GL nokonfigrēju kā client bridge (wireless bridge) un tālāk uz manu PC nets aiziet pa cable ... Problēma ir, ka internets ik pēc 10-15 min pazūd ja man ir automātiskais DHCP piešķirtais IP (192.168.1.10x) ... bet ja es uzlieku statisko IP, piemēram 44 galā, tas pats, pat ja routeri uz MAC adresi piešķiru (mani pie static clientiem uzrāda kā ethetnet klientu) ... Ja abus gan DHCP, gan statisko IP salieku kopā (kā primary un secondary IP), tad internets strādā, bet ļoti lēni ... Kādi ir ieteikumi un risinājumi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Troxy Posted April 10, 2008 Report Share Posted April 10, 2008 kur kaiminsh dziivo aiz sienas?ja aiz sienas tad kadu probleemu,izurb caurumu ievelc kabeli un ruleee ja nemaldos tam modemam ir 4 porti 2 paredzeeti netam, divi televizoram.Ja nav tur pat aiz sienas tad dari taa tam kam ir tas modems lai uztaisa savu ruteri ap mode tu savaaa gala uztaisi station mode,ap galaa iebakaa to kabeli wan portaaa pectam sakonektee tos ruuterus sava starpaa un rulee bridge nevajag aiztikt.cik saprotu tev ir portatiivais tad jav var srii uzreiz pa taisno ja protams tev kers tas dators to vina ruuteri Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted April 10, 2008 Report Share Posted April 10, 2008 Vai vienkāršāk nav kompim iebāzt wireless tīkleni? Kurā vietā tas nets pazūd? No kaimiņa uz tavu rūteri(tiltu) vai no tilta uz kompi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now