*jancis38* Posted April 10, 2008 Report Share Posted April 10, 2008 Smotru kovoto tut padjebaļi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted April 10, 2008 Report Share Posted April 10, 2008 (edited) + minOrity tu centies notelot parak gudru kneveli, neka patiesiba esi! Nebrinisos ja tulit bus atkal qoute un centisies atkal kaut ko pargudru izsfantazet, novelu veiksmi! Dusmu uzplūda, huh? Tev vizīti pie psihologa sarunāt? Pamācīsies nervus pakontrolēt. Es tev novēlu veiksmi nākotnē padirst kaut ko daudz, daudz, daudz vērtīgāku, lai pamācītos no savām kļūdām, nevis randomiski dirstu visiem virsū. Edited April 10, 2008 by minOrity Link to comment Share on other sites More sharing options...
SchWarZ ;) Posted April 10, 2008 Author Report Share Posted April 10, 2008 (edited) Es tev novēlu veiksmi nākotnē padirst kaut ko daudz, daudz, daudz vērtīgāku, lai pamācītos no savām kļūdām, nevis randomiski dirstu visiem virsū. Visiem? Labi cabuliii, huh! :* Citreiz meginasu dirst vertigak! Izskatas ka tev nervi laikam vispar nav.. Ar zileti paspeji jau izgrizt ari tos? Labi vari neatbildet! Edited April 10, 2008 by SchWarZ ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RuuDe Posted April 10, 2008 Report Share Posted April 10, 2008 ? 07:19:48pm| CONMAN: man nav laiks ? 07:19:49pm| CONMAN: bazaraaam ? 07:19:51pm| CONMAN: ielikshu ? 07:19:52pm| CONMAN: shitlistaa ? 07:19:53pm| CONMAN: ataaa ? 07:20:01pm| NoviJaS: man pie pakalas tavs shitlists (07:20:08) <NoviJaS> ev man tagad ir jautri ,man ir ko darīt ,vairs nebūšu dirsālīdējs un pienu no lūpām arī noslaucīju Link to comment Share on other sites More sharing options...
htrc Posted April 10, 2008 Report Share Posted April 10, 2008 (edited) Aik nu ko tur ? kr4 rikojam tuss pie CONMAN atskaldīt ,iekapāt un izpriecāties. P.S pats vainīgs Edited April 10, 2008 by htrc Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted April 10, 2008 Report Share Posted April 10, 2008 Idiots. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dziparzz Posted April 10, 2008 Report Share Posted April 10, 2008 htrc ja esi tads cilveeks duure tad brauc un sit vinju Link to comment Share on other sites More sharing options...
RuuDe Posted April 10, 2008 Report Share Posted April 10, 2008 Tiešām? Link to comment Share on other sites More sharing options...
htrc Posted April 10, 2008 Report Share Posted April 10, 2008 Nesmu nekāds dūre Vnk būtu jautri viņš pasauktu savus mazos urļikus un advokātu. BUTU ACTIONS Link to comment Share on other sites More sharing options...
RuuDe Posted April 10, 2008 Report Share Posted April 10, 2008 htrc nesoli bet atbrauc. gaidishu tevi protams nav jegas gaidiit jo tapat neatbrauksi ( Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted April 10, 2008 Report Share Posted April 10, 2008 ak tu dieviņ... Da huj s ņim, papisi tos piecus latus, un? Es ceru, ka tev pašam būtu jāsaprot, ka appisēji bija, ir un būs vienmēr un visur. Tāpēc pats nepieļauj tik muļķīgas kļūdas. Un ja tomēr pieļauj, tad nav ko stressot Jā, protams, ka patiesība ir tev un tas cman vai kā viņu tur ir krāpnieks, bet, aktārtošos, ja tu pats sevi nesargāsi, tad kas cits to darīs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted April 10, 2008 Report Share Posted April 10, 2008 Wo! Tiesham! Man nav ko teikt! Tu savos 18 vai cik tur gados esi pat iemacijies nokopet, jebal, tiesham apsveicu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted April 10, 2008 Report Share Posted April 10, 2008 Labi cabuliii, huh! :* Citreiz meginasu dirst vertigak! Zini kāda ir viena no daudzajām atšķirībām starp mums? Nē, tu pavisam noteikti nezini, atļaušos tevi apgaismot. Manam teiktajam ir pamats, tavam - nav. Izskatas ka tev nervi laikam vispar nav.. Ar zileti paspeji jau izgrizt ari tos? Labi vari neatbildet! Atkal mēģini mani aizskart, lai uzdirstu tev pretī, un tad tu varētu izdarīt to, ko tu dari vislabāk - atdirst pretī. Un, lūdzu, piedod man, ka atbildēju, būs vien jāuzdirš vēlreiz, ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RuuDe Posted April 10, 2008 Report Share Posted April 10, 2008 Tu savos 18 vai cik tur gados esi pat iemacijies nokopet, jebal, tiesham apsveicu! iemacies tu arī Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roy Posted April 10, 2008 Report Share Posted April 10, 2008 Ak dievs!!! Man gan liekas ka schwarz šo topiku uztaisīja tikai tāpēc lai pateikt cik liels pidars ir šis cmon ar tik labo slavu gignā nevis lai kaut kādā veidā meģinātu dabūt atpakaļ tos sūda 5ls. ps. parcik tas xnegro ir cmon projekts tad drīzumā forums būs down... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dante594 Posted April 10, 2008 Report Share Posted April 10, 2008 Skatos baigi daudz varoņu sanākuši. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natijs+ Posted April 10, 2008 Report Share Posted April 10, 2008 (edited) Vaitad juus nesaprotat ka vinjam tie 5ls vairs neintresee kas iisteniiba muusdienaas ir smieklu nauda un jaa chalis gribeja pateikt lai neuzticaas tadiem tipinjiem ka cman :/ Edited April 10, 2008 by Natijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted April 10, 2008 Report Share Posted April 10, 2008 Pēc viņa tekstiem to tik viegli nevar saprast. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SchWarZ ;) Posted April 10, 2008 Author Report Share Posted April 10, 2008 ļol 2 lapa jau es pateicu ka man to naudu nevajag.. Varbut ne tiesi, bet nu taa.. Ak dievs sakuma jau teivu ka man vinu nevajag vienkarsi reali dusmas ka sita apcakare. AK DIESSS, tac sito vareja jau sen aizslegt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted April 10, 2008 Report Share Posted April 10, 2008 miers virs zemes un cilvēkiem labs prāts Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts