Jump to content
GIGN Forum

Nik Registraija

Recommended Posts

Uztaisiju pec tas pamacibas kas te bija foruma caur amxbans,viss itka notiek niks tiek pieregistrets tiktaalu takaa buutu ok, keksis arii ir bet kameer admin panelii pie sadalas server admins nenospiezot pogu confirm nekas neruleee,jo izpeetiju ka datubazee ir tada tabula kaa amx_admins_servers kur tiek noradits ka piemeram admin_id 1 ir server id 1 kad pieregistreju jaunu niku tad shinii tabulaa neparadas tas jaunais ieraksts admin_id 2 ir server id 1 ka pareejie sho probleemu atrisina? tak nevaru iet un nepartraukti skatiities vai nav kaads jauns pieregistrejies!!! un nospiest pogu confirm.

Izlasot tavus pēdējos 2 teikumus, sapratu, ka vēlies, lai 'confirm' nospiestos automātiski. Ja tā, tad to uzliekot, Tev serverī acc nestrādās nevienam. :) Tas jādara ar roku, jo ar automātisko, tur kautkas nav kā vajag. Pats esmu to piedzīvojis.

Bet nu ja runājam ar rokas palaišanu, tad piespiežot 'confirm', kas parādas, ka nekas "nerullē"!?

Nekam nav jāparādas, tikai jānofrešojas lapai un serverī jānomaina mape, lai acc jeb regotais niks strādātu. :)

:) Tas jādara ar roku, jo ar automātisko, tur kautkas nav kā vajag. Pats esmu to piedzīvojis.

Bet nu ja runājam ar rokas palaišanu, tad piespiežot 'confirm', kas parādas, ka nekas "nerullē"!?

Nekam nav jāparādas, tikai jānofrešojas lapai un serverī jānomaina mape, lai acc jeb regotais niks strādātu. :)

tur jav ta lieta ka pec confirm nospieshanas protams ka vis rulee,ja tieshu taa gribeju uztaisiit automatisko varantu bet nevaru izdomat kaa,tas ir skaidrs ka peec mapes mainas servers iekrauj no bazes jaunos ierakstus, ir idejas par to confirm?

edit

nu kaa kameer es nieeju server admins sadalaa un nenospiezu confirm jauni registretie niki nedarbojas jo netiek ierakstiiti id manis minetajaa tabulaaa tas arii vis.

Edited by Troxy

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...