Goliats Posted December 4, 2005 Report Share Posted December 4, 2005 Jaa.... un vel uztaisiiit atsevishkju sadalju par web lapam, kur buutu visaadas infas par templateem, php, u.c. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted December 4, 2005 Report Share Posted December 4, 2005 Nē. Dauņiem nav lemts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StreeT Posted December 4, 2005 Report Share Posted December 4, 2005 Kavacaky nav jau jaabuut tik rupjam macho pats piedaavaaja izvaidot forumaa jaunu sadalu sheit izlasi macho koment . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Griff's Posted September 8, 2006 Report Share Posted September 8, 2006 Man patik si lapa vairak neka iepreikseja ta4u es esmu registrejies tikai foruma bet es jau ari gribu registreties pie juzeriem lai taka kad esmu te man niks vismaz paraditos un tad varetu normali profilu vai kot ko tadu stasit bet foruma baigi forsu profilu nav jegas taisit bet skrobe tada ka gign ir tads ka pulcins pieredzejusiem jo redz man lai es tur varetu pieregistreties vaig ielugumu kur lai rauju niku registret pa naudu tas viss OK bet juseros registreties es envaru vaig ielugumu man ta liela skrobe jo es esmu samra jauns speeltajs ta4u labi speleju un neesmu bots bet skrobe liela jo neteiku pie juzeriem vaig ielugumu...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted September 8, 2006 Report Share Posted September 8, 2006 (edited) Man patik si lapa vairak neka iepreikseja ta4u es esmu registrejies tikai foruma bet es jau ari gribu registreties pie juzeriem lai taka kad esmu te man niks vismaz paraditos un tad varetu normali profilu vai kot ko tadu stasit bet foruma baigi forsu profilu nav jegas taisit bet skrobe tada ka gign ir tads ka pulcins pieredzejusiem jo redz man lai es tur varetu pieregistreties vaig ielugumu kur lai rauju niku registret pa naudu tas viss OK bet juseros registreties es envaru vaig ielugumu man ta liela skrobe jo es esmu samra jauns speeltajs ta4u labi speleju un neesmu bots bet skrobe liela jo neteiku pie juzeriem vaig ielugumu...... luuk shkrobe... shkrobenieks. par to auto-login: neesmu izmantojis un neizmantoshu. p.s. vaardu "ki4iigs" es atradu uz viena "ki4iiga" bukletinja chilli picaa, protams, tas vaards pats par sevi ir nozheelojams. Edited September 8, 2006 by kaamis Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted September 9, 2006 Report Share Posted September 9, 2006 Man patik si lapa vairak neka iepreikseja ta4u es esmu registrejies tikai foruma bet es jau ari gribu registreties pie juzeriem lai taka kad esmu te man niks vismaz paraditos un tad varetu normali profilu vai kot ko tadu stasit bet foruma baigi forsu profilu nav jegas taisit bet skrobe tada ka gign ir tads ka pulcins pieredzejusiem jo redz man lai es tur varetu pieregistreties vaig ielugumu kur lai rauju niku registret pa naudu tas viss OK bet juseros registreties es envaru vaig ielugumu man ta liela skrobe jo es esmu samra jauns speeltajs ta4u labi speleju un neesmu bots bet skrobe liela jo neteiku pie juzeriem vaig ielugumu...... mosh pirms raksti k-ko iemacies rakstit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Griff's Posted September 10, 2006 Report Share Posted September 10, 2006 Mosh izdoma kaut ko gudraku ko pateikt un ja nav ko teikt tad nesaki Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted October 25, 2006 Author Report Share Posted October 25, 2006 pirmais posts *updated* gaidu atsauksmes Link to comment Share on other sites More sharing options...
spite Posted October 25, 2006 Report Share Posted October 25, 2006 Tu dziivo veesturee - tagad ir 2006.gads Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted October 25, 2006 Author Report Share Posted October 25, 2006 imho viss ir korekti, pedejais jauninajums ir ar datumu 25/10/2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
spite Posted October 25, 2006 Report Share Posted October 25, 2006 TAGAD viss ir korekti! P.S. Tas teksts par luurikjiem ir forsh Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted October 25, 2006 Report Share Posted October 25, 2006 krch worm vajadzeetu online userus kaut kaadaa veidaa sashkjirot, ja nee tur baigaa putra, teiksim adminus vispirms, paareejos peec tam aa un vajag atpakalj sadalju ar pieejamaam komandaam Link to comment Share on other sites More sharing options...
shooter Posted October 25, 2006 Report Share Posted October 25, 2006 Btw man patika errora teksts "MySql serveris paņēmis atvaļinājumu..." kas vienreiz parādijās. Tikai tajā errorā kaut kas ar encodingu gļuko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted October 26, 2006 Report Share Posted October 26, 2006 nēesi domājis ieviest statistikas abonēšanu? pa nieka 35 santīmiem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted October 26, 2006 Author Report Share Posted October 26, 2006 nee, bet par 10ls gan... pietam bonusaa var dabuut regotu niku serverii Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted October 27, 2006 Report Share Posted October 27, 2006 kapeec man nekas neraads pie regjistreetie niki/klani? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted October 27, 2006 Report Share Posted October 27, 2006 tur veel nekam nav jjabuut Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted October 27, 2006 Report Share Posted October 27, 2006 tur veel nekam nav jjabuut aaam tas lajkam jaasaport ta kaa veelaak buus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted October 29, 2006 Report Share Posted October 29, 2006 negribējās taisīt jaunu topiku, tādēļ ierakstu tepat. ja jau visu pārtaisa, tad nav jums tāda doma pārtaisīt "GIGN" sadaļu? kaut vai sarakstīt viņu normālā valodā bez visiem ii ee sh utt. Kaut kā tas neizskatās labi, ka visa lapa tagad ir tāda moderna, bet kādā sadaļā vēl aizvien viss ir rakstīts translitā... Ieteiktu vienkārši aizvietot visu ar normāliem latviešu burtiem vai arī pārrakstīt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisalol Posted November 2, 2006 Report Share Posted November 2, 2006 Man liekas ka bij aloti stulbi serverus sarindot pec online laika!! Loti daudzie labi serevri tagad atrodas pedejaas lapas!!! Pilnigi pietiekami ar 40% darba laiku un pat 30% jo pa nakti visi normalie clkei gulj tas ir videji 10h pa dienu strada vai macas tas ir 5h!!! Visi normalie serevri ir ieslegti tiehsi pec skolas un vakara izsleegti! Es uzskatu ka vajadzetu nonjemt to sasrindoshanu pec darbiibas laika! Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted November 2, 2006 Author Report Share Posted November 2, 2006 diezvai sensej Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted November 2, 2006 Report Share Posted November 2, 2006 negribējās taisīt jaunu topiku, tādēļ ierakstu tepat. ja jau visu pārtaisa, tad nav jums tāda doma pārtaisīt "GIGN" sadaļu? kaut vai sarakstīt viņu normālā valodā bez visiem ii ee sh utt. Kaut kā tas neizskatās labi, ka visa lapa tagad ir tāda moderna, bet kādā sadaļā vēl aizvien viss ir rakstīts translitā... Ieteiktu vienkārši aizvietot visu ar normāliem latviešu burtiem vai arī pārrakstīt... tā kā tas info ir 4 gadus vecs sūds, tad es viņu vienkārši izdzēsu. wormam kādas 1729 reizes esmu teicis, ka tā sadaļa sen nav vajadzīga, bet viņš man liekas to laiž gar ausīm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted November 3, 2006 Author Report Share Posted November 3, 2006 kas kas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted November 11, 2006 Report Share Posted November 11, 2006 (edited) khe kheem tas ir gljuks vai taa jaabuut? Edited November 11, 2006 by jerrico Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted December 28, 2006 Author Report Share Posted December 28, 2006 vopshem kaa jau visi bus pamanijushi, tad pedeja laikaa webs smagi iebremzeja un vispar metaas araa pazinjojumi ka serveris ir paargruziits... sakaraa ar to tika nomainits apache uz lighttpd enivei, varu deret ka kaut kas neiet, takaa droshi postejat te kas kur kad kapec un ar ko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts