pizimodo Posted April 6, 2008 Report Share Posted April 6, 2008 Tauta esmu izmisis,ko dariit,karo4 skype rakstot cataa es neredzu tekstu ko aizsuutu,un ko atsuuta man,kur var buut probleema.Esmu paarinsteleejis skype vairaakas reizes,bet nekas nepaliidz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted April 6, 2008 Report Share Posted April 6, 2008 Paņem citu versiju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted April 6, 2008 Report Share Posted April 6, 2008 Regional and Language Options no tā neesi kautko izdzēsis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
deeler Posted April 6, 2008 Report Share Posted April 6, 2008 ja buutu izdzesis ar parinstalaciju tiem failiem vaidzetu buut atpakalj... Link to comment Share on other sites More sharing options...
theNTH Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 Vislabāk šo jautajumu uzdot skype.com forumā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 Varbūt sāc ar fontu nomaiņu un čata izskata maiņu uz irc-like style vai otru, tad vari mēģināt zemāk rakstīto. Nezinu kā īsti ir windowsam. Linuxam par skaipu atbild QT bibliotēka. Neesmu pārliecināts, bet windowsam varētu būt .NET framework. Kaut gan to izmanto arī citas windows programmas un Tu būtu pamanījis, ka skaips nav vienīgais, kur neko neredzi. Nekas nenotiks, ja pārinstalēsi .NET`u. Par versijām arī precīzi nepateikšu, bet nu skaipam var nepatikt jaunākais. Skaties pats, es tikai pagrūžu vienā virzienā. http://msdn2.microsoft.com/en-us/netframework/aa569263.aspx Link to comment Share on other sites More sharing options...
KlumpaHLTV Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 Kavacky pareize teica noka4a jaunako versiju !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 Es teicu citu, nevis jaunāko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now