samuray Posted April 5, 2008 Report Share Posted April 5, 2008 es gribētu zināt kā lai sadala savu interneta ātrumu attiecīgi pa kompjiem. savādāk, ja gribu kaut ko spēlēt, bet tajā pašā laikā kāds kaut ko kačā uz cita kompja, tad uzspēlēt ir neiespējami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted April 5, 2008 Report Share Posted April 5, 2008 Ja ir foršs nets tad sadalīsi. Ja ir piemēram mdsl tad torrenti pat ar limitētu ātrumu būs briesmas. Kāds rūteris? Man piemēram DD-WRT firmwarē ir iespēja limitēt uz katru kompi kaut kādu apjomu, gan jau ka citās labās firmwarēs arī var. Vēl var uz tā otrā kompja uzlikt kaut kādu netlimiter programmiņu un limitēt uz kādu daļu no kopējā trafika. Otram kompim attiecīgi paliks pārējais. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 (edited) Ja nolimitēsi ātrumu, pings taču tāpat celsies, jo konekcija starp p2p progām notiek nepārtraukti, neatkarīgi no download/upload ātruma, vai ne tā ? Un geimi parasti izmanto tikai pāris kb, lai apmainītos ar info, tapēc ātrums diez vai Tev traucē dzīvot, bet gan pings. EDIT: Varu ieteikt tādu softu kā "ettercap". Ar šis progas palīdzību varēsi nokillot jebkuru trafiku starp rūteri un otru kompi Tas tā - humoram. Esmu sencim killojis konekcijas līdzīga iemesla dēļ - vajadzēja ātri tikt pie pāris failiem. Tikai ārpus iekšējā tīkla neiesaku izmantot, jo ISP šito ķer ārā un slēdz netu nost. Edited April 7, 2008 by n0r3k Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 Tieši tapēc es saku ka mdsl tas neies cauri. Bet ja ir krutāks nets(tā kā tagad wormam) tad viss kārtībā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted April 8, 2008 Author Report Share Posted April 8, 2008 paldies džeki, būs jānomēģina! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now