JuiCe Posted April 4, 2008 Report Share Posted April 4, 2008 Cau, es gribētu sev iegādāties cepuri , bet nezinu kur tādu var nopirkt. Varbūt kāds ir redzējis kādā veikalā un var pateikt kurā. Cepuri kādu es gribu ir šāda ( tāda kā Timberlandam (laikam pareizi uzrakstīju ^^ ) šajā video : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted April 4, 2008 Report Share Posted April 4, 2008 croppa pamekle vai k-kur pa origo un stokji pastaiga mosh ir vel vari pastities new yorkera Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted April 5, 2008 Report Share Posted April 5, 2008 Šodien tādu redzēju cropp veikalā. Nezinaju , ka tagad mode ir kepkas ar apgrieztu spici... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mephisto Posted April 6, 2008 Report Share Posted April 6, 2008 (edited) Es ar vasarā gribēju dabūt iespējami vienkāršu un prastu, bet tai pat laikā stilīgu kepku. Izstaigāju centra veikalus, tā arī neatradu! Ja atrodi, iemet postu! Edited April 6, 2008 by mephisto Link to comment Share on other sites More sharing options...
SchWarZ ;) Posted April 6, 2008 Report Share Posted April 6, 2008 Hmm ja jau kaut kas lidzigs ir, tad mosk kads varetu pateikt kadu interneta veikalu (latviesu) kur vispar meket viriesu apģerbus? Kadas jakinas, botinas, ceprites utt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jumts Posted April 6, 2008 Report Share Posted April 6, 2008 šīs man tā liekas tev varētu derēt - http://www.parbmx.com/shop/shop.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now