Roy Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 Sveiki! Tātad kamēr nebiju skolā tika uzdots viens mājas darbs proti izlasīt "Romeo un Džuljeta" bet parcik man ir maz brīvā laika izdomāju varbūt tomēr skatīties tikai filmu. Tātad viens jautājums ir tāds tiem kas ir lasījuši grāmatu un skatijušies filmu: vai grāmatas teksts cik necik atbilst filmas tekstam? ja nu tomēr kāds ir skatijies iesakat kuru no šim labāk vilkt: šho vai šho btw. varbūt kaut kur netā var atast arī grāmatu? protams bezmaksas.... ps. atvainojos par `sakarīgo` tekstu bet rakstot ļoti steidzos Link to comment Share on other sites More sharing options...
SchWarZ ;) Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 (edited) Vairak vai mazak atbilst, manuprat. Pats sava laika izlasiju to sudu(viena vakara, 120 lpp, laikam), bet dazi noskatijas to filmu un ari dabuja sekmigu atzimi + protams, ja tev interese kas vairak nekas sekmiga (buca no skolotajas) kads 8, tad iesaku labak izlasit.. Edited March 31, 2008 by SchWarZ ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black.out Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 (edited) esmu skatījies filmu literatūras stundā + biščīt lasījis grāmatu, filma +/- tiek veidota no grāmatas tekstiem. Edited March 31, 2008 by Black.out Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 Uzliec mīksto. Tā ir tikai literatūra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roy Posted March 31, 2008 Author Report Share Posted March 31, 2008 Tad jau labāk noskatīšos to filmu - neko vairāk par 4 man nevajag galvenais lai tik nav zemāka....učena vispār ir galīga kaza un katru gadu pirmajiem kursiem to liek kā obligāto darbu un ja viņa nav tad gada atzīmi arī neuzliek vai arī afigena samadzina - govs =/ btw cik tas grāmatas teksts vispār ir garš? man ir tādas aizdomas ka es pat viņu gribēdams nevarētu paspēt izlasīt.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 ja atmiņa neviļ, tad filmā tiek izmantots 100% šekspīra teksts, tā ka teorētiski tam būtu jāpietiek, bet ļooooti teorētiski atceros vēl, ka tur bij tādi brīnumi, ka filmā pistolei bij uzrakstīts virsū viņas nosaukums - zobens, tikai tādēļ, lai tas atbilstu šekspīra lugas tekstiem, kur loģiski nekādas pistoles vēl neeksistēja. kā arī - izlasi tak to Romeo & Džuljetu, tā grāmata ir īsa un interesanta, izlasīt viņu tev aizņems tikai mazliet vairāk laika, kā noskatīties filmu un būsi kaut ko prātīgu reiz dzīvē izdarījis. liekas, ka bij kaut kur zem 100 lpp un lapaspuses izmērs bija smieklīgi mazs. karoč - 2-3 stundu lasāmviela. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roy Posted March 31, 2008 Author Report Share Posted March 31, 2008 OKz ja rīt vēl būs palikusi pāri kāda grāmata gan jau ka izņemšu un pa vakaru izlasīšu...sliktāk no tā jau nepaliks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roy Posted April 1, 2008 Author Report Share Posted April 1, 2008 Blje! šodien aizvilkos līdz bibliotēkai un tur ieraugu uzrakstu: notiek pārvakšanās...nu lab pofig eju uz skolas bibliotēkai un prasu grāmatu...šī man atbild ka visas grāmatas jau ir izņemtas! Pie sevis nodomāju ka sliktā jau nu vairāk nevar būt...ha! redz ka var....aizeju uz literatūras stundu un učena uzdot mājas darbu (uz rītdienu) - grupu darbs un man jātrod kaut kāda atbilde uz jautājumu kas bij apmēram šāds: kā ģimenes ietekmēja galveno varoņu attiecības vai kaut kas tāds...(par 4. cēlienu) jūtu ka būs nesekmīga ;[ + vēl filmu skatīties arī nav nekādas velmes jo nereāl sāp galva - blje =/ laikam jāiet gulēt un jāizdomā ko izdarīt lai izkultos no šī šhita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted April 2, 2008 Report Share Posted April 2, 2008 PSC Es domāju, ka es esmu slinks, bet tu pārspēj mani entās reizes. Iedomājaties, viņš zin, kas viņam būtu jāizdara, viņš zin, ka ja neizdarīs būs totāli pakaļā, un ir pat slinkums noskatīties filmu lai kaucik izķepurotos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SchWarZ ;) Posted April 2, 2008 Report Share Posted April 2, 2008 Lol es tagad ta padomaju par to suudu un tik pat ka visu atceros, tatad ja tu man dodi 10ls es tevi vinu varut atstaastit paris teikumos.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roy Posted April 2, 2008 Author Report Share Posted April 2, 2008 Nē paldies schwarz...tiko noskatījos filmu kur daļa bija lv valodā bet daļa eng forš tulkojums karoč.... btw jā Dj erix es esmu slinks - un kā vēl....taču mājas es katru dienu (izņemot 6dienu un svētdienu) parādos mājas labākajā gadijumā kādos 7-8 vakarā tāpēc lai visu izdarītu man paliek diezgan maz laika Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now