Chiky Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 (edited) Smags norēciens lasot gignā topicus atradu ka esmu ticis ITKĀ nobanots @ KSO.LV Links un banu : http://www.kso.lv/bani/ban_details.php?bid=17036 Izrādas rekur tas šikais šmurgulis kas feikoja manu niku http://forums.kso.lv/index.php?showuser=12207 Tas idiots pat bija pieteicies viņu rikotajam turniram kur arī viņu atradu !!! Server - cHiKy^ Irc - Step Up* ? FaiL^ - Irc nikam atstarpe nevar būt Peace This post has been edited by FaiL^: Mar 12 2008, 06:42 Zēl ka viņs tur nebija uzrakstiji savu vārdu un uzvārdu varbūt pat atrastu viņu @ dr.lv Tādus kā viņus vajadzētu skaldīt un mērcēt tādēļ vajaga reģistrēt nikus silts ieteikums visiem lai šitādas huiņas nenotiek !!! + ja vel kāds grib nedaudz lasaam vielas http://forums.kso.lv/index.php?showtopic=5718 Edited March 24, 2008 by Chiky Link to comment Share on other sites More sharing options...
hikkii Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 cHiKy^ un Chiky jau nav tur vienaads. Bet es gan pēc sava muvija uztaisīšanas pubos esmu saticis hechkinus, hikkiijus un arii atradis banus ar manu niku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chiky Posted March 24, 2008 Author Report Share Posted March 24, 2008 Lol ir gan Es spēlēju ar niku cHiKy^ bet foruma man nick ir Chiky !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chiky Posted March 24, 2008 Author Report Share Posted March 24, 2008 Atradu kā to sīko idinju sauc http://www.draugiem.lv/friend/?204544 iečekojiet to šiko šmurguli !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ki6ka Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 NU beidz vinsh izskatas tik nomaakts xDDDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzii Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 pēc profila paraksta un komentāriem man liekas viņš no sevis iedomājas emo, vismaz no malas tā izskatās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chiky Posted March 24, 2008 Author Report Share Posted March 24, 2008 Kursh es ? vai tas sīkais šmurgulis kursh kopē no manis niku ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzii Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 nu tak tas feikers protams Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 eu šitas jau nebija kautkur iesaistits gign`as čerašana, jo man liekas ka viņu biju skatijies bija kautkada hujņa par viņu varbut es kļudos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 nu bija taads indiviids calens, varbuut tas caalis ir tas pats, hvz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzii Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 (edited) vinam kso ir niks caalis vai caaliis, tas noteikti ir viņš, sakritiba? Diez vai Edited March 24, 2008 by Dzii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 (edited) Domubiedri - Sex bez milestiibas edit: gan jau rauj kjepa bez milestiibas! Edited March 24, 2008 by Seen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chiky Posted March 24, 2008 Author Report Share Posted March 24, 2008 edit: gan jau rauj kjepa bez milestiibas! Protams !!! Grrrr maukuris visu manu reputāciju sagrauj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feik Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 misters reputaacija atradies :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chiky Posted March 24, 2008 Author Report Share Posted March 24, 2008 Aij tak neieshu tev neko te skaidrot !!! Piemeeram man negribas lai kautkaads siiks smurgulis nomelnotu mani !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now