SchWarZ ;) Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 Kr4 lieta tada pirms 2 dienam(ceturdien) tadam puiselitim, ka cman(cmon) neatceros, tika pardots steams par 5ls, jums tas neskiet daudz, bet ja to salidzina ar 10 aliem, tad tas ir kaut kas!! Vins manam draugam parskaitija 5ls par to steamu, bet nauda tad vel nav.. Sis puiselitis, teica ka varbut kaut kads gluks jeb kas, bet nauda ka nav ta nav, varbut sijas dienas kaut kas ar tm bankam ko? Kr4 ja nu vins mani piecakareja tad tas saucamais cman(cmon) lai iet dirst un accounts sovakar laikam tiks blokets.. Gribeju pateikt lai citi puiseli, sitam pedinam neuzticas, suka blagj!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 Starp dažādām bankām nauda var sūtīties līdz 3 dienām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SchWarZ ;) Posted March 22, 2008 Author Report Share Posted March 22, 2008 Vinam laikam unibanka un sitam ari uz kuras skaitija.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 Var visadi gadities, bet nu iskatas ka cman ir piečakarejis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 A kaa tu ceri to acc noblokjeet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 Viņš man pārskaitīja naudu ka no manis pirka steamu, bet viņš saka ka ir samisējies un rīt pārskaitīs. P.S. VISPIRMS NAUDA TAD JADOD IR ACC Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 PIemeram no HANSASBANKAS uz DN NORD lidz pat 4dienam jagaida!Un tagad pa brvdienam,bankam arii it kaa brivs un var aizkaveeties!Kad solija parskaitit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 Conmans nav tāds. Es viņam ticu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 kad parskaita naudu lai taisa screenu savadak tas gjelas nekrukjijas Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 (edited) Ne ta jau labak tiešam kad atnak nauda tad ari dod. EDIT: Kautvai pašam vienreiz iznaca ta ka aizgaja nauda tikai nakamaja diena, bet acc jau iedeva taja paša diena kad aisutiju, bet tomer es nesmu tads kurš čakare cilvekus. Edited March 23, 2008 by novijas Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 HAHAHAHA, OWNED. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzii Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 (edited) par tām bankām runājot, tie termiņi līdz pāris dienām ir, ja gadijumā kaut kas notiek, lai ir laiks visu sataisīt, bet reāli nauda pārskaitās vienas dienas laikā. Edited March 23, 2008 by Dzii Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 ja tu zini slepeno jautājumu, tad vari atgūt savu acc no steam. protams tas ir tad, ja tu viņam to nepateici... bencikam ar 2 dienas sūtijās nauda no manis... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SchWarZ ;) Posted March 23, 2008 Author Report Share Posted March 23, 2008 Ne ne laikam jau ka calim bija kaut kas nomuldijies.. Nezinu, man jau it ka daljeji vienalga \, jo tas ir drauga steams, bet es vinu it ka pardevu.. Un kaut ka nesmuki sanaak. Labi skatisie\mies rit.. Es kas sita klaviatura mani nobeigs,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
h0ld Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 Labi schwarz, tu vari nekrenkeeties.. Tatad vakar uz 9 aizgajam, parbaudit, bet vel tie nieka 5ls nebiija.. Tas ir normaali? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SchWarZ ;) Posted March 27, 2008 Author Report Share Posted March 27, 2008 Normalja calitis vispar vairs neliekas ne zinjas, divas dienas jau skype tiek prasiits, ne 3, bet nauda ka nav ta nav.. Nu normals pacans, ble kur sitadi rodas? Vispar pasam vaidzeja but mazlietin gudraakam.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 Stima accountam jau ari paroli nomainijis, vai ne?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 tu zini slepano jautājumu? ja jūs viņam to nepateicāt tad vari mierīgi atgūt acc. da bļin nu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now