Jump to content
GIGN Forum

Piecakarets Vai Tiesam?

SchWarZ ;)
 Share

Recommended Posts

Kr4 lieta tada pirms 2 dienam(ceturdien) tadam puiselitim, ka cman(cmon) neatceros, tika pardots steams par 5ls, jums tas neskiet daudz, bet ja to salidzina ar 10 aliem, tad tas ir kaut kas!! Vins manam draugam parskaitija 5ls par to steamu, bet nauda tad vel nav.. Sis puiselitis, teica ka varbut kaut kads gluks jeb kas, bet nauda ka nav ta nav, varbut sijas dienas kaut kas ar tm bankam ko? Kr4 ja nu vins mani piecakareja tad tas saucamais cman(cmon) lai iet dirst un accounts sovakar laikam tiks blokets.. Gribeju pateikt lai citi puiseli, sitam pedinam neuzticas, suka blagj!!

;)

Ne ta jau labak tiešam kad atnak nauda tad ari dod.

EDIT: Kautvai pašam vienreiz iznaca ta ka aizgaja nauda tikai nakamaja diena, bet acc jau iedeva taja paša diena kad aisutiju, bet tomer es nesmu tads kurš čakare cilvekus. :thumbsup:

Edited by novijas

Ne ne laikam jau ka calim bija kaut kas nomuldijies.. Nezinu, man jau it ka daljeji vienalga \, jo tas ir drauga steams, bet es vinu it ka pardevu.. Un kaut ka nesmuki sanaak. Labi skatisie\mies rit.. Es kas sita klaviatura mani nobeigs,,

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...