razery Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 Labvakar! Shodien liku saviem draugiem savaa serverii acc. Uztaisiiju mapchange... kad vinji konekteejas, man consulee uzraadas, ka vinjiem tur acc stradaa ar taadiem un shitaadiem access utt. viss ok. Bet kad vinji raksta consulee piemeram - amx_who, rada - you have no access for this command. Kur vareetu buut probleema? 2. Kur amxbaniem vareetu samainiit MAX_ADMINS skaitu? Kuraa failaa? Kuraa rindaa? PALDIES JAU IEPRIEKŠ 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEMsss Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 Paskaties ko tu esi uzrakstījis tajā failā kur liek acc. Vai tev pareici burti ieraktīti pec tā garā ABCDEFGH... pec tā skati ties tur jābt 1 vai 2 burtiem. Tur augstāk rādīts piemēram A - Nick B- IP utt. Saliec pareizos burtus. Man ar tāda proglēma bija Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOMA smile Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 Ja acc ir uzlikti bet nav vel daudzi sudi uzliki cdefijmnopqrstu Tad iet viss un serveri 4akaret ari nevar :0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
razery Posted March 25, 2008 Author Report Share Posted March 25, 2008 GOMA smile said: cdefijmnopqrstu Tad iet viss un serveri 4akaret ari nevar :0 bet daudziem ir taads pats acc kaa tam jaaunajam, kam liku un nejiet... visiem iet, tachu vinjam tieshi neiet. paarbaudiiju visu vairaakas reizes... kljuudu nav. neviens nezin, kur var pamainiit amxbaniem MAX_ADMINS ? kuraa failaa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ljaron Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 Man ir tieshi taa pati probleema!!! Paliidzat kaads luudzu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now