Jump to content
GIGN Forum

Rc

Bio_
 Share

Recommended Posts

Beidz staipīt pinci un sāc domāt ar galvu. Kur tu liksi modeli, kurš iet uz 200 km/h? Ātri nošķilsi viņu un varēsi atkal pirkt jaunu. No sākuma paņem lietotu, iemācies kārtīgi braukt un tad domā par jaudīgāka iegādi.

P.S. 1 mph ~ 1.6 kmh

P.P.S. Kur tu vispār domā ar viņu vizināties?

Edited by cash^

bija doma ar draugu paņemt vienādus modeļus .. lai pabraukati pa ceļu ! un pašizveidotu trasi ... un reku vēl viens modelis par kuru vēl domāju !

TE

Un kur es varētu iegādāties lietotu ?

Edited by Bio_

Es ceru, ka tu apzinies, ka bez modeļa tev vēl vajadzēs akumulatoru lādētāju, papildus akumulatorus un riepas, jo pa asfaltu viņas ātri nodilst. Tāpat, ja sašķaidīsi virsbūvi, tad nāksies pirkt jaunu. Labāk paņem lietotu, paštaisītu modeli. No sākuma saproti kā tās lietas notiekās un tad domā par tādu, kādu tu te rādi.

P.S. Par 200 km/h sasniegšanu uz paštaisītas (!!) trases vai vnk k-kāda asfaltēta laukuma vari aizmirst.

EDIT: Lietotu dabūt vari tajā pašā latrc.lv vai ebay.com. 1dien Latvijā atgriezīsies draugs, kurš ar šito nodarbojās nopietni, tad varu noskaidrot sīkāk. Vispār aizej uz latrc.lv un paprasi ar ko varētu sākt.

2 GooD`MeN - tādi ātrumi tiek attīstīti uz asfaltētām trasēm un braucēji atrodas augstāk, lai varētu pārredzēt visu trasi ;) Rekur 1

Edited by cash^

A kaa var paspeet shadu daiktu novaldiiit,ja vinsh izspiezh 200km/h ??? Tas ir LOL Vai kaa? :D Pec 5sek mashiinu tu vairs neredzi un shamaai jau ej un sazin kur:D Tev jau tad vinjai japievieno GPS,lai nenozuud :D bet letas sameraa taas lietas skatos :)

Man ir xray m18 un vel detalas uz vinu.

rekur links -

http://www.latrc.lv/viewtopic.php?f=15&t=880

pec 15 aprila varu pardot pilnigi visas tas detalas + vel bus 3 cell lipo akumulators un 2 cell lipo akumulators pilnigi jauni + lipo ladetajs + brushless motors + jaunas GQ c2 20 - 25 foam riepas + karbona virsbuve.

Beefs

Edited by 0xDEAD BEEF

Fak ! pa cik pārdotu ? un vispār es ātrāk pakārtos nekā saskrūvētu visu kopa un ja pirtku tad tikai to ar zaļo korpusu !

Uz cik km/h iet ?

Tās ir nitro ? vai kādas ... ?

Es labāk gribu elektriskās uz akulamatoru ... jo kur es dabūtu šķaidīto benzīnu prekš nitro ? ..!

Edited by Bio_

Agrak gaju auto modelismaa. Kur pasham bija jaliek motors, karkas u.t.t bija samera gruti.

Skaidriito benzu tu vari nopirkt tajos veikalos kur tirgo visus lidaparatus un mashinas u.t.t man liekas tur jabut ;)

Es tev pateiksu, kas ir prieks tevis! Prieks tevis ir rc masinite no bernu rotallietu veikala par 30Ls. Varu deret, ka tiesi tada ari ir MAX suma, kadu tu plano izteret.

Tas xray - protams ka - neiet uz 190 bet drizak uz ~15 - 30 manuprat, bet tam nav lielas nozimes, jo tev tapat nepietiek naudas, lai to nopirktu!

Loti gaidisim (viss komjunitijs gaidis) to momentu, kad tu busi nopircis savu RC masinu un varesi visiem paradit, kas tad tev tur ir!

Beefs

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...