Bio_ Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 Kāds nepārdod samērā ātru RC (remote cotrol - radiovadāmo) modeli ? ja kāds pārdod moš ieliek foto - vēl labāk video par mašīnu ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 Ieskaties te - http://www.latrc.lv/. Moš kāds tirgo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bio_ Posted March 22, 2008 Author Report Share Posted March 22, 2008 (edited) Tur vairs nav pārdošanā tādu tur tikai savage ! man vajadzētu street car vai drift car ! + Vai kāds nezin kādu RC spēlīti izņemot Re-Volt ? Edited March 22, 2008 by Bio_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bio_ Posted March 22, 2008 Author Report Share Posted March 22, 2008 Sorry pa DP, bet cik ir 125 MPH ? vienkārši atradu mašīnu un tur rakstīts ka Top Speed is 125 MPH ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
knds Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 (edited) mph - miles per hour. Nu nezinu kadai vajadzetu but rc mashinai lai ietu uz ~200 km/h Edited March 22, 2008 by knds Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 (edited) Beidz staipīt pinci un sāc domāt ar galvu. Kur tu liksi modeli, kurš iet uz 200 km/h? Ātri nošķilsi viņu un varēsi atkal pirkt jaunu. No sākuma paņem lietotu, iemācies kārtīgi braukt un tad domā par jaudīgāka iegādi. P.S. 1 mph ~ 1.6 kmh P.P.S. Kur tu vispār domā ar viņu vizināties? Edited March 22, 2008 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bio_ Posted March 22, 2008 Author Report Share Posted March 22, 2008 (edited) bija doma ar draugu paņemt vienādus modeļus .. lai pabraukati pa ceļu ! un pašizveidotu trasi ... un reku vēl viens modelis par kuru vēl domāju ! TE Un kur es varētu iegādāties lietotu ? Edited March 22, 2008 by Bio_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 (edited) Es ceru, ka tu apzinies, ka bez modeļa tev vēl vajadzēs akumulatoru lādētāju, papildus akumulatorus un riepas, jo pa asfaltu viņas ātri nodilst. Tāpat, ja sašķaidīsi virsbūvi, tad nāksies pirkt jaunu. Labāk paņem lietotu, paštaisītu modeli. No sākuma saproti kā tās lietas notiekās un tad domā par tādu, kādu tu te rādi. P.S. Par 200 km/h sasniegšanu uz paštaisītas (!!) trases vai vnk k-kāda asfaltēta laukuma vari aizmirst. EDIT: Lietotu dabūt vari tajā pašā latrc.lv vai ebay.com. 1dien Latvijā atgriezīsies draugs, kurš ar šito nodarbojās nopietni, tad varu noskaidrot sīkāk. Vispār aizej uz latrc.lv un paprasi ar ko varētu sākt. 2 GooD`MeN - tādi ātrumi tiek attīstīti uz asfaltētām trasēm un braucēji atrodas augstāk, lai varētu pārredzēt visu trasi Rekur 1 Edited March 22, 2008 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 A kaa var paspeet shadu daiktu novaldiiit,ja vinsh izspiezh 200km/h ??? Tas ir LOL Vai kaa? Pec 5sek mashiinu tu vairs neredzi un shamaai jau ej un sazin kur:D Tev jau tad vinjai japievieno GPS,lai nenozuud bet letas sameraa taas lietas skatos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bio_ Posted March 22, 2008 Author Report Share Posted March 22, 2008 cash^ tam draugam pajautā vai arī iedod viņa skype niku ! un tajā latrc.lv jau lielākā daļa izpirkta ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 (edited) 125 jūdzes stundā no sūdiņa, kas maksā 45 USD ? Aizmirsti. Edited March 22, 2008 by kRi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bio_ Posted March 23, 2008 Author Report Share Posted March 23, 2008 tur tāda cena ! bet es izdomāju labak ņemt bagiju, jo šī bišku pa ātru priekš manis ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 top scal speed.. es agrak nopirku nikko auto ar top skale sped 140 mph, reali tie bija 40 km stunda.. tas nav raealais atrums . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bio_ Posted March 23, 2008 Author Report Share Posted March 23, 2008 Šis man liekas ir viss normālākais iesākumam un OMG pa tādu cenu nevar būt ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 (edited) Man ir xray m18 un vel detalas uz vinu. rekur links - http://www.latrc.lv/viewtopic.php?f=15&t=880 pec 15 aprila varu pardot pilnigi visas tas detalas + vel bus 3 cell lipo akumulators un 2 cell lipo akumulators pilnigi jauni + lipo ladetajs + brushless motors + jaunas GQ c2 20 - 25 foam riepas + karbona virsbuve. Beefs Edited March 23, 2008 by 0xDEAD BEEF Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bio_ Posted March 23, 2008 Author Report Share Posted March 23, 2008 (edited) Fak ! pa cik pārdotu ? un vispār es ātrāk pakārtos nekā saskrūvētu visu kopa un ja pirtku tad tikai to ar zaļo korpusu ! Uz cik km/h iet ? Tās ir nitro ? vai kādas ... ? Es labāk gribu elektriskās uz akulamatoru ... jo kur es dabūtu šķaidīto benzīnu prekš nitro ? ..! Edited March 23, 2008 by Bio_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 190km/h Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 Agrak gaju auto modelismaa. Kur pasham bija jaliek motors, karkas u.t.t bija samera gruti. Skaidriito benzu tu vari nopirkt tajos veikalos kur tirgo visus lidaparatus un mashinas u.t.t man liekas tur jabut Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bio_ Posted March 23, 2008 Author Report Share Posted March 23, 2008 Nop nav prekš manis ! ļoti ātra ... nav iespējams tadu novaldīt ! 1. līkums un es jau izšķīdis būtu Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 Es tev pateiksu, kas ir prieks tevis! Prieks tevis ir rc masinite no bernu rotallietu veikala par 30Ls. Varu deret, ka tiesi tada ari ir MAX suma, kadu tu plano izteret. Tas xray - protams ka - neiet uz 190 bet drizak uz ~15 - 30 manuprat, bet tam nav lielas nozimes, jo tev tapat nepietiek naudas, lai to nopirktu! Loti gaidisim (viss komjunitijs gaidis) to momentu, kad tu busi nopircis savu RC masinu un varesi visiem paradit, kas tad tev tur ir! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bio_ Posted March 23, 2008 Author Report Share Posted March 23, 2008 Man nauda ir un es nevēlos pirkt nekādas bērnu rotaļlietas, gribu iegādāties normālu mašīnīti pa normālu cenu, lai varētu pabraukāt pa autostāvvietu etc . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bio_ Posted March 24, 2008 Author Report Share Posted March 24, 2008 neviens nevienam draugam nav pajautājis ... par to vai ir kāda RC ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 SKatos, ka riepiņas gan tev nāktos samērā bieži mainīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bio_ Posted March 25, 2008 Author Report Share Posted March 25, 2008 kādēl tā domā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 Nikko mašīnīte neinteresē ? PEŽOOO 206. Normāli iet, pa istabu kā zvērs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now