Flea Posted October 3, 2004 Report Share Posted October 3, 2004 Man loti vajadziga palidziba ar esejas uzrakstisanu filosofijaa. Tema - 'Kas ir gudrs cilveks'. Google neko logisku neatradu. Mosh kads var plidzet un pateikt kadu linku vai kaa. A, jaa... www.atlants.lv ari nekas nebija par sito teemu. Taka esmu totals zabaks, tad pats neko izdomat nevaru. Can anybody help? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted October 3, 2004 Report Share Posted October 3, 2004 Man loti vajadziga palidziba ar esejas uzrakstisanu filosofijaa. Tema - 'Kas ir gudrs cilveks'. Google neko logisku neatradu. Mosh kads var plidzet un pateikt kadu linku vai kaa. A, jaa... www.atlants.lv ari nekas nebija par sito teemu. Taka esmu totals zabaks, tad pats neko izdomat nevaru. Can anybody help? bl00d taakaa es ar savu majasdarbu esmu iesaacis jaunu majasdarbu eeru, tad mosh jaauztaisa speciaala sadalja pie offtopic "Homeworks" ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flea Posted October 3, 2004 Author Report Share Posted October 3, 2004 Tad tik buuve augsaa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sh!d Posted October 3, 2004 Report Share Posted October 3, 2004 Man loti vajadziga palidziba ar esejas uzrakstisanu filosofijaa. Tema - 'Kas ir gudrs cilveks'. Google neko logisku neatradu. Mosh kads var plidzet un pateikt kadu linku vai kaa. A, jaa... www.atlants.lv ari nekas nebija par sito teemu. Taka esmu totals zabaks, tad pats neko izdomat nevaru. Can anybody help? apraxti cilveeka smadzenju uzbuuvi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sh!d Posted October 3, 2004 Report Share Posted October 3, 2004 bl00d taakaa es ar savu majasdarbu esmu iesaacis jaunu majasdarbu eeru, tad mosh jaauztaisa speciaala sadalja pie offtopic "Homeworks" ? TO4 laba ideja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flea Posted October 3, 2004 Author Report Share Posted October 3, 2004 Ta nav anatomija, bet gan filosofija! Nu plzz...anybody... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted October 3, 2004 Report Share Posted October 3, 2004 raksti par to kaads tu neesi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted October 3, 2004 Report Share Posted October 3, 2004 nu kaa. vislabaak jau buutu izburties cauri Lao Dzi daoisma grāmatelēm, bet tas ir murgs, taapeec to vari nemaz nemeegjinaat. reaali iesaku izlasiit Volteera "Candide", tur par shito buus daudz idejas p.s. "Candide" - tas ir angliski, latviski laikam ir "Kandida" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flea Posted October 3, 2004 Author Report Share Posted October 3, 2004 Nu tur jau ta lieta, ka man jalasa tas nolaadeetaas gramatas. Daoisms.. hmm... Tur nekas nevaretu but. Es palasiju par Platonu un Sokratu... Neko nesapratu. Gan jau naksies pasam domat un drukat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flea Posted October 3, 2004 Author Report Share Posted October 3, 2004 Ai, labi... Taisiet ciet topicu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts