Ritsuki Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 nu lieta tada, es gribu palaist 2 serverus no vienas mapes servera, a kas notiksies tad ar ranku? ranks ne4akaresies? =/ karo4, man vajg 2 serverus katru no sava ip bet lai ranks butu abiem viens ir kadas idejas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 Nav iespējams... Jo 100% turi uz Windows!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CJxx Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 tikai čaks noris spēj palaist 2 serverus no viena PC, un tā lai katram sava IP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tk1 Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 Netikai viņš, arī tie kuriem provaideris izsniedz 2 ip adreses to var Link to comment Share on other sites More sharing options...
CJxx Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 (edited) arī, jā. bet šaubos, ka jautājuma uzdevējs maz saprot kas tas ir. enivej, šādi jautājumi jau itkā ir bijuši, tikai viņi tiek uzdoti visos veidos pēc kārtas, nebūtu slikti ja šo jautājumu ierakstītu kādā BUJ speciāli priekš neatapīgajiem. juuu. tā tas ir. Edited March 19, 2008 by CJxx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grow3r Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 Tapat daudzi nemekle vai ir uzdots vai nav prosta sit pa pogam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RuuDe Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 apmaini portus un uzinstale 2 hdls Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ritsuki Posted March 19, 2008 Author Report Share Posted March 19, 2008 da jus nesapratat, pirmkat varu dabut dafiga ip ja gribu, pa aktru ip jamaksa 1.18LS menesi + man pagaidam ir 2 ko es gribu izdarit es gribu palaist 2 serverus, katru ar savu ip (to es maku) bet lai raks abiem viens un tas pats ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
tk1 Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 Taisi ranku uz PSstats, un lai ar komandu /rank izvada PSstats ranku! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 kaadēļ tew vajadzīgi divi serveri ar vienu ranku?? Laid vinus no vienas mapes tik portus pamaini Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ritsuki Posted March 21, 2008 Author Report Share Posted March 21, 2008 ne lieta tada kad man vajg no dazadiem ip palaist nevis dazadus portus, doh btw, kads zin ko darit lai tas stradatu =/ man ir ruutera ip otrs, un sakas ar 192.160... ko cs'a rakstiit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ritsuki Posted March 21, 2008 Author Report Share Posted March 21, 2008 (edited) rakstot rutera ip vins neiet un rakstot iisto ar neiet :> bet... strada remote :> un ... =/ Edited March 21, 2008 by Ritsuki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now