timeshifter Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 Sveiki pacani Karoch man taada lieta,man ir taac webs kur newajag regjistreeties un gribu ielikt navigācijā taadu laukumu kaa shis (skat att.)login.bmp protams shis logins domāts lai ielogotos invision power board forumaa Ja kāds zin kā sho uztaisīt lūdzu atbildat ... PALDIES ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
activex Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 Kadu tu web programmu lieto?(e017, uoz, johmala.......) Link to comment Share on other sites More sharing options...
timeshifter Posted March 17, 2008 Author Report Share Posted March 17, 2008 php Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bertuliinii Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 Ja kas HTML, lieto <form> funkciju ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
duplets Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 Murgs, nu jēdzienus jāmācās čaļi, citādi es te ar draugiem vnk gandrīz saulauzām rokas, krītot no smiekliem, pret flīzēto grīdu! Tātad īsi un kodolīgi kādu cms tu izmanto? PHP nav cms, bet gan valoda, pēc kuras programē tās jūsu cms! cms savkārt nozīmē content management system, kuru es, personīgi, pielīdzinu kkādam web teksta editoram, kur lapas autors, visbiežāk, ir vnk idiots, kas neko no tā, ko dara nejēdz, tieši tādi kā Jūs, nu cmon sākam izmantot galvas un kodējiet paši savas lapas, a to man zajebalo tie uber krutie webi, bāzēti zem kkāda cms, kur autors baigo koderi tēlo, vnk smiekli nāk. Runājot par to tavu problēmu, pastāsti sīkāk ko izmanto! Link to comment Share on other sites More sharing options...
baarbijvecis Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 var jau būt, ka biedrs timeshifter ar to arī domāja, ka saits ir paškodēts un tagad tikai vajag to sajūgt ar forumu m? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now