RelaxX Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 Lieta tāda ,ka sākas jauna mape un ir warmup round jaa viss ok restarteejas, bet nesaakas ar glock bet usp ja esu CT un kad mani nosauj tad tikkai saakas ar gloku un paraadas gun game, ir vēl kas kāpēc visiem ierociem ir viens magazins tikkai!? pistolēm? Kad sākas ar shotguniem tad parādas 200 lodes kā parasti, bet kad shotguni garām atkal ar vienu magazinu visi ieroci!!!! Izmeklēju gungame.cfg bet nekā! Plzz help. Paldies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RelaxX Posted March 15, 2008 Author Report Share Posted March 15, 2008 Neviens nezin kas par vainu!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GuskiS Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 man ar tas pats bugs... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tk1 Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 Lasi FAQ, readme, visus serverus esmu taisijis, visi man gāja un konfigurācija ir apskaidrota pat te gign.lv! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts